Povezane vesti
Šabić pozvao nadležne da ispitaju optužbe vlasti da je špijun
Radio 021 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je danas nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "'Ajmo uvažena… »
Šabić: U Skupštini sede lažljivi lupeži
Nova ekonomija 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "'Ajmo uvažena… »
Šabić pozvao tužioce da ispitaju optužbe vlasti da je špijun
Beta 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je danas nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. " 'Ajmo uvažena… »
Šabić: Ili sam ja špijun ili u Skupštini sede lažljivci
N1 Info 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "'Ajmo uvažena… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 2. decembar: Tokom jutra mraz i magla, uveče kiša.
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
(Foto, video) Automobili kao da su mašinski ispresovani: Ovako izgledaju taksi i BMW nakon stravične nesreće u Novom Sadu, na trotoaru ostali tragovi krvi
Blic pre 33 minutajoš 7 povezanih
Novi tripl-dabl Jokića, u još jedom porazu Denvera: Nikola ne može uvek sve sam (VIDEO)
Euronews pre 3 minutajoš 5 povezanih