Povezane vesti
Šabić pozvao nadležne da ispitaju optužbe vlasti da je špijun
Radio 021 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je danas nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "'Ajmo… »
Šabić: U Skupštini sede lažljivi lupeži
Nova ekonomija 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "'Ajmo… »
Šabić pozvao tužioce da ispitaju optužbe vlasti da je špijun
Beta 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je danas nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "… »
Šabić: Ili sam ja špijun ili u Skupštini sede lažljivci
N1 Info 04.10.2018
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić pozvao je nadležne organe da ispitaju optužbe predstavnika vlasti da on radi za strane obaveštajne službe, ili da saopšte da su optužbe lažne. "'Ajmo… »
Vesti dana »
Studenti na sat vremena blokirali Mostarsku petlju i Gazelu u oba smera; petnaest minuta tišine u više gradova za nastradale u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 68 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 21 povezana
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 9 satijoš 8 povezanih