Повезане вести
Дечак (4) преминуо након што га је пијани комшија ударио колима, возач покушао да се убије када је видео шта је учинио…
Телеграф 04.10.2018
Дечака је прегазио комшија, иначе колега малишановог оца. Након трагедије је покушао и да се обеси. Четворогодишњи Н. И. из Аљиновића код Нове Вароши претпрошле ноћи подлегао је повредама које је задобио у удесу који се догодио… »
Пијан усмртио четворогодишњака у Аљиновићима
ИндексОнлине 04.10.2018
ПРИЈЕПОЉЕ – Четворогодишњи дечак Н.И. из Аљиновића, села у општини Пријепоље, преминуо је у ноћи између среде и четвртка у Клиничком центру Србије од повреда задобијених у тешкој саобраћајној незгоди која се крајем прошле… »
ССТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД НОВЕ ВАРОШИ – Пијанац прегазио сина свог пријатеља, дјечак подлегао повредама!
Санџак пресс 04.10.2018
Четворогодишњи Н. И. из Аљиновића код Нове Вароши претпрошле ноћи подлегао је повредама које је задобио у удесу који се догодио 27. септембра када га је аутомобилом ударио З. Т. Како сазнајемо, након што је ударио дечака, З. Т… »
Видео сам Стефана у локви крви: Детаљи трагедије у селу Залоговац код Варварина
Телеграф 04.10.2018
- Само сам чуо моју унучицу Анастазију како је писнула и полетео ка њој, помислио сам да је повредила ноге, чинило ми се да тако некако седи. Али, кад сам дотрчао и савио се... - сведочи потресено Раде Јовановић, дечаков деда… »
Драма у кафићу на Новом Београду: Специјалци упали и оборили на под мушкарце, девојке се заледиле у столицама (видео)
Телеграф 04.10.2018
Кафић је био пун гостију, девојке су након акције биле помало уплашене. Права драма одвијала се нешто после подне у кафићу на Новом Београду. Како наш репортер јавља, специјалци наоружани пушкама упали су у локал и оборили три… »
Вести дана »
Новосађани одржали скуп подршке Дијани Хрки, две особе приведене због шарања просторија СНС
Бета пре 59 минутајош 107 повезаних
Незапамћена конференција владана милојевића: „Дајем оставку – Не копчам се ја на леђа!“
Хот спорт пре 54 минутајош 45 повезаних
Колико је Звезда зарадила у Лиги Европе: Победа против Лила донела још новца на "Маракану"
Мондо пре 1 сатјош 42 повезане
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 4 сатијош 35 повезаних
Жестоко неслагање шефа делегације ЕУ и председника Србије: „Огледало стварности“ или „туђе мишљење“
Недељник пре 6 сатијош 31 повезана