Povezane vesti
Sin mu je zgrozio Srbiju užasnim vicem, a SAD se oglasio i on Zoran Gaćeša: Siguran sam da mala Milica sa neba razume i…
Kurir 04.10.2018
Zoran Gaćeša, otac Bojana Gaćeše koji je diskvalifikovan iz " Zadruge" zbog ismevanja devojčice Milice Rakić nastradale u NATO bombardovanju, stao je u odbranu svog sina pravdajući ga da je Bojan lepo vaspitan dečko koji je bio nesmotren u datom… »
Posle sramotnog vica Bojana Gaćeše oglasio se njegov otac: Mala Milica sigurno razume i prašta mom sinu! (foto)
Telegraf 04.10.2018
- Klanjam se senima male Milice i ako sve vidi ovo sa neba, siguran sam da razume i prašta grešku moga sina jer "vidi i oseća" da nije bilo nikako zle namere Bojanove prema njoj - poručio je Zoran. Zoran Gaćeša, otac Bojana Gaćeše koji je diskvalifikovan… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Uglješa Mrdić u Skupštini obrazložio sve svoje predloge o izmenama zakona: Opozicija ismejala i njega i Nikolu Selakovića
Nova pre 4 minutajoš 45 povezanih
Vučić iz Abu Dabija: Probudili su me u tri ujutru da mi kažu šta je bilo sa Bekutom
Danas pre 9 minutajoš 37 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Vučić u Abu Dabiju sa predsednikom UAE razgovarao o ekonomskoj saradnji i globalnoj politici
Beta pre 34 minutajoš 24 povezane