Povezane vesti
„Dnevnik” na licu mesta: Polunag muškarac pokušao da otme devojčicu od 12 godina
Dnevnik 04.10.2018
U sredu oko podne za sada nepoznati mlađi muškarac pokušao je da uvuče u svoj crveni pik-ap s rešetkama dvanaestogodišnju devojčicu. Ona je, na svu sreću, uspela da se otrgne, pobegne i sakrije u obližnji žbun pored puta. Navodno je nepoznati… »
Užas u novom sadu novi pokušaj otmice: Polugo muškarac pokušao devojčicu (12) da uvuče u kola (foto)
Večernje novosti 04.10.2018
Dvanaestogodišnjakinja tvrdi da je napadnuta na putu do škole. Uočila je da crveni auto sa rešetkama pozadi, nema registarske tablice. NOVOSAĐANKA A.K, majka dvanaestogodišnjakinje, policiji je prijavila da je zasad nepoznati mlađi muškarac, u… »
Drama u novom sadu: Majka dvanaestogodišnje devojčice: Polunag muškarac je pokušao da mi otme ćerku, policija: Istraga je…
Blic 04.10.2018
Za sada nepoznati muškarac pokušao je da otme dvanaestogodišnju devojčicu koja je Išla na nastavu u Osnovnu školu "Jožef Atila" u novosadskom naselju Telep. Kako saznaje "Blic", incident se dogodio juče oko 13 časova u blizini nasipa u pomenutom… »
Policija ispituje prijavu napada na devojčicu na Telepu
Radio 021 04.10.2018
Novosadska policija ispituje prijavljeni slučaj napada na 12-ogodišnju devojčicu, koji se navodno dogodio protekle srede oko 13 časova u Rakovačkoj ulici na Telepu, saznaje 021.rs. U policiji su za 021 potvrdili da su primili dojavu o incidentu, da… »
Stravična objava novosađanke na fejsbuku zaprepastila Srbiju: Polugo muškarac u crvenom pikapu pokušao da mi uvuče ćerku…
Kurir 04.10.2018
Na društvenim mrežama pojavila se objava majke A.K., iz Novog Sada koja je uznemirila Novosađane. “Ćerka mi je juče oko 13 časova, kada je išla u školu doživela pokušaj silovanja i otmicu. Sreća da je uspela da se otrgne i dotrči nazad… »
Vesti dana »
Milanović ili Primorac? Počelo glasanje u drugom krugu predsedničkih izbora u Hrvatskoj
Blic pre 55 minutajoš 15 povezanih
Los Anđeles: Vlastima prijavljeno da je 16 ljudi stradalo u požarima
RTV pre 55 minutajoš 10 povezanih
Danas hladno i petežno oblačno vreme: Na jugu sneg, temperatura do pet stepeni
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Đedović Handanović o sankcijama NIS-u: Nema razloga za brigu, država će osigurati stabilnost tržišta
RTS pre 13 minutajoš 6 povezanih