Повезане вести
„Дневник” на лицу места: Полунаг мушкарац покушао да отме девојчицу од 12 година
Дневник 04.10.2018
У среду око подне за сада непознати млађи мушкарац покушао је да увуче у свој црвени пик-ап с решеткама дванаестогодишњу девојчицу. Она је, на сву срећу, успела да се отргне, побегне и сакрије у оближњи жбун поред пута. Наводно… »
Ужас у новом саду нови покушај отмице: Полуго мушкарац покушао девојчицу (12) да увуче у кола (фото)
Вечерње новости 04.10.2018
Дванаестогодишњакиња тврди да је нападнута на путу до школе. Уочила је да црвени ауто са решеткама позади, нема регистарске таблице. НОВОСАЂАНКА А.К, мајка дванаестогодишњакиње, полицији је пријавила да је засад непознати… »
Полиција испитује пријаву напада на девојчицу на Телепу
Радио 021 04.10.2018
Новосадска полиција испитује пријављени случај напада на 12-огодишњу девојчицу, који се наводно догодио протекле среде око 13 часова у Раковачкој улици на Телепу, сазнаје 021.рс. У полицији су за 021 потврдили да су примили… »
Драма у новом саду: Мајка дванаестогодишње девојчице: Полунаг мушкарац је покушао да ми отме ћерку, полиција: Истрага је у…
Блиц 04.10.2018
За сада непознати мушкарац покушао је да отме дванаестогодишњу девојчицу која је Ишла на наставу у Основну школу "Јожеф Атила" у новосадском насељу Телеп. Како сазнаје "Блиц", инцидент се догодио јуче око 13 часова у близини… »
Стравична објава новосађанке на фејсбуку запрепастила Србију: Полуго мушкарац у црвеном пикапу покушао да ми увуче ћерку у…
Курир 04.10.2018
На друштвеним мрежама појавила се објава мајке А.К., из Новог Сада која је узнемирила Новосађане. “Ћерка ми је јуче око 13 часова, када је ишла у школу доживела покушај силовања и отмицу. Срећа да је успела да се отргне и дотрчи… »
Вести дана »
Нове максималне цене горива у Србији: евродизел 198, бензин 182 динара по литру
Наслови.аи пре 53 минутајош 40 повезаних
Гунвор повлачи понуду за куповину имовине Лукоила, укључујући фирме у Србији, након америчких санкција
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане