Povezane vesti
Potpuno van sebe: Dobila je napad histerije, zadrugari je šokirano gledali, a ona vikala: "Ja sam zdrava" (video)
Blic 04.10.2018
Zadrugarka Nadežda Biljić imala je još jedan napad histerije zbog deljenja budžeta, pa je drvenom palicom iz sve snage udarala o sto i vikala, dok su ukućani šokirano posmatrali. Zorica Marković je prokomentarisala da je ovo nova epizoda Nadeždinog… »
Nadežda totalno van kontrole, urlala: "Ja nisam bolesna, zdrava sam!", dok je oklagijom histerično mlatila po Zadruzi! (foto)…
Telegraf 04.10.2018
- Ozdravila sam, normlana sam, zdrava i prava - rekla je Nadežda. Rijaliti učesnica Nadežda Biljić poznata po svom kratkom fitilju, ponovo je napravila haos u rijalitiju! Nadežda je udarala palicom u radni deo od kuhinje, a zadrugari za stolom zanemeli… »
Vesti dana »

Poljoprivrednici u dvodnevnom štrajku, ali nisu optimistični da će im vlast ispuniti zahteve
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 27 povezanih

Nestašice nafte neće biti, kaže Vučić posle sastanka sa čelnicima Gaspromnjefta
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih

Teška saobraćajna nezgoda u tunelu Munjino brdo, povređene tri osobe
N1 Info pre 3 satajoš 29 povezanih

Sedmoro završilo iza rešetaka zbog droge i alkohola: Među njima i devojka koja je izazvala udes!
Kurir pre 3 minutajoš 29 povezanih

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih