Povezane vesti
Potpuno van sebe: Dobila je napad histerije, zadrugari je šokirano gledali, a ona vikala: "Ja sam zdrava" (video)
Blic 04.10.2018
Zadrugarka Nadežda Biljić imala je još jedan napad histerije zbog deljenja budžeta, pa je drvenom palicom iz sve snage udarala o sto i vikala, dok su ukućani šokirano posmatrali. Zorica Marković je prokomentarisala da je ovo nova epizoda… »
Nadežda totalno van kontrole, urlala: "Ja nisam bolesna, zdrava sam!", dok je oklagijom histerično mlatila po Zadruzi! (foto)…
Telegraf 04.10.2018
- Ozdravila sam, normlana sam, zdrava i prava - rekla je Nadežda. Rijaliti učesnica Nadežda Biljić poznata po svom kratkom fitilju, ponovo je napravila haos u rijalitiju! Nadežda je udarala palicom u radni deo od kuhinje, a zadrugari za stolom… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 11 satijoš 1 povezana