Povezane vesti
Gradi se prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina
Sputnik 04.10.2018
Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen-temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom danas je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. „Veoma sam ponosan na činjenicu da se prvi put posle 70 godina… »
Prva srpska crkva gradi se u Sloveniji posle 70 godina
RTS 04.10.2018
Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. "Veoma sam ponosan na činjenicu da se prvi put posle 70 godina u… »
Prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina: U Kopru će pravoslavci pored hrama dobiti i dečje igralište!
Kurir 04.10.2018
Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom danas je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. "Veoma sam ponosan na činjenicu da se prvi put psole 70 godina… »
Gradi se prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina, patrijarh dao blagoslov
Telegraf 04.10.2018
Crkva će biti u slovenečkom gradu Kopar. Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom danas je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. - Veoma sam ponosan na… »
Vesti dana »
Bugarska pop zvezda Dara pobedila na pesmi Evrovizije sa pesmom Bangaranga
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Prvo oglašavanje Dare nakon pobede: Moćne reči ispraćene ovacijama, snimili smo i muža zbog kog se prijavila
Mondo pre 3 satajoš 9 povezanih
Vučić od sutra u dvodnevnoj poseti Azerbejdžanu gde će učestvovati na Svetskom urbanom forumu
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Pobednik 70. Evrovizije je BUGARSKA! SRBIJA ZAVRŠILA NA 17. MESTU! Izrael IZVIŽDAN!
Svet & Skandal pre 4 satijoš 2 povezane
Vremenska prognoza za nedelju 17. maj: Osetno zahlađenje sa vetrom i kišom
Mondo pre 58 minutajoš 3 povezane