Povezane vesti

Gradi se prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina

Gradi se prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina

Sputnik 04.10.2018
Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen-temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom danas je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. „Veoma sam ponosan na činjenicu da se prvi put posle 70… »
Prva srpska crkva gradi se u Sloveniji posle 70 godina

Prva srpska crkva gradi se u Sloveniji posle 70 godina

RTS 04.10.2018
Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. "Veoma sam ponosan na činjenicu da se prvi put posle 70 godina u… »
Prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina: U Kopru će pravoslavci pored hrama dobiti i dečje igralište!

Prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina: U Kopru će pravoslavci pored hrama dobiti i dečje igralište!

Kurir 04.10.2018
Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom danas je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. "Veoma sam ponosan na činjenicu da se prvi put psole 70… »
Gradi se prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina, patrijarh dao blagoslov

Gradi se prva srpska crkva u Sloveniji posle 70 godina, patrijarh dao blagoslov

Telegraf 04.10.2018
Crkva će biti u slovenečkom gradu Kopar. Do kraja godine u Kopru će biti položen kamen temaljac za novu pravoslavnu crkvu, a tim povodom danas je patrijarh srpski Irinej ugostio gradonačelnika tog slovenačkog grada Borisa Popoviča. - Veoma sam… »

Vesti dana »