Повезане вести
Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година
Спутник 04.10.2018
До краја године у Копру ће бити положен камен-темаљац за нову православну цркву, а тим поводом данас је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса Поповича. „Веома сам поносан на чињеницу да се… »
Прва српска црква гради се у Словенији после 70 година
РТС 04.10.2018
До краја године у Копру ће бити положен камен темаљац за нову православну цркву, а тим поводом је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса Поповича. "Веома сам поносан на чињеницу да се први… »
Прва српска црква у Словенији после 70 година: У Копру ће православци поред храма добити и дечје игралиште!
Курир 04.10.2018
До краја године у Копру ће бити положен камен темаљац за нову православну цркву, а тим поводом данас је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса Поповича. "Веома сам поносан на чињеницу да се… »
Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година, патријарх дао благослов
Телеграф 04.10.2018
Црква ће бити у словенечком граду Копар. До краја године у Копру ће бити положен камен темаљац за нову православну цркву, а тим поводом данас је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 2 сатајош 46 повезаних
Почела пријава нелегалних објеката, до 13 часова стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 6 минутајош 123 повезане
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 6 минутајош 74 повезане