Повезане вести

Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година

Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година

Спутник 04.10.2018
До краја године у Копру ће бити положен камен-темаљац за нову православну цркву, а тим поводом данас је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса Поповича. „Веома сам поносан на чињеницу да се… »
Прва српска црква гради се у Словенији после 70 година

Прва српска црква гради се у Словенији после 70 година

РТС 04.10.2018
До краја године у Копру ће бити положен камен темаљац за нову православну цркву, а тим поводом је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса Поповича. "Веома сам поносан на чињеницу да се први… »
Прва српска црква у Словенији после 70 година: У Копру ће православци поред храма добити и дечје игралиште!

Прва српска црква у Словенији после 70 година: У Копру ће православци поред храма добити и дечје игралиште!

Курир 04.10.2018
До краја године у Копру ће бити положен камен темаљац за нову православну цркву, а тим поводом данас је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса Поповича. "Веома сам поносан на чињеницу да се… »
Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година, патријарх дао благослов

Гради се прва српска црква у Словенији после 70 година, патријарх дао благослов

Телеграф 04.10.2018
Црква ће бити у словенечком граду Копар. До краја године у Копру ће бити положен камен темаљац за нову православну цркву, а тим поводом данас је патријарх српски Иринеј угостио градоначелника тог словеначког града Бориса… »

Вести дана »