Povezane vesti
Vrela akcija na travnjaku, Stanija se pribila uz vladimira: Tomović nije gubio vreme, odmah se bacio u napad! (video)
Kurir 04.10.2018
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su se, nakon igre i sastanka koje su imali, osamili u dvorištu gde su uživali i razmenjivali svoje emocije. Tom prilikom ovi ukućani zadrugari komentarisali su ostale ukućane. Dok su komentarisali svoj odnos sa… »
Vrela akcija u dvorištu: Stanija i Vladimir nisu mogli da se suzdrže, a onda mu ona jednu stvar ozbiljno zamerila
Blic 04.10.2018
Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović ni ovo popodne nisu izdržali bez razmene nežnosti, a onda je starleta rešila da kaže svom izabraniku šta mu zamera. - Ja ovde u kući ne radim nikome ništa loše i oni meni zameraju što ja samo postojim, a ti… »
Stanija se pribila uz Vladimira, pa dok su se mazili, Tomović ispitivao svoju devojku kakva je van kamera u privatnom životu…
Telegraf 04.10.2018
Tomović je usput poručio Staniji da ne voli ljubomorne devojke. Stanija Dobrojević i njen dečko Vladimir Tomović osamili su se u dvorištu gde su razmenjivali nežnosti. Vladimir je sve vreme mazio Staniju po struku i stomaku, a ona se nije bunila… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana