Повезане вести

Врела акција на травњаку, Станија се прибила уз владимира: Томовић није губио време, одмах се бацио у напад! (видео)

Врела акција на травњаку, Станија се прибила уз владимира: Томовић није губио време, одмах се бацио у напад! (видео)

Курир 04.10.2018
Станија Добројевић и Владимир Томовић су се, након игре и састанка које су имали, осамили у дворишту где су уживали и размењивали своје емоције. Том приликом ови укућани задругари коментарисали су остале укућане. Док су… »
Врела акција у дворишту: Станија и Владимир нису могли да се суздрже, а онда му она једну ствар озбиљно замерила

Врела акција у дворишту: Станија и Владимир нису могли да се суздрже, а онда му она једну ствар озбиљно замерила

Блиц 04.10.2018
Станија Добројевић и Владимир Томовић ни ово поподне нису издржали без размене нежности, а онда је старлета решила да каже свом изабранику шта му замера. - Ја овде у кући не радим никоме ништа лоше и они мени замерају што ја само… »
Станија се прибила уз Владимира, па док су се мазили, Томовић испитивао своју девојку каква је ван камера у приватном животу…

Станија се прибила уз Владимира, па док су се мазили, Томовић испитивао своју девојку каква је ван камера у приватном животу…

Телеграф 04.10.2018
Томовић је успут поручио Станији да не воли љубоморне девојке. Станија Добројевић и њен дечко Владимир Томовић осамили су се у дворишту где су размењивали нежности. Владимир је све време мазио Станију по струку и стомаку, а… »

Вести дана »