Povezane vesti
Tomović poručio subotićki da je bolje da je majka pobacila: Ljuba mu žestoko uzvratila! (foto)
Kurir 05.10.2018
David Dragojević umalo je dobio batine od Vladimira Tomovića kad je pokušao da odbrani svoju devojku Aleksandru Subotić. Crnogorac je tako snažno odgurnuo Novosađanina da je ovaj odleteo nekoliko metara, pa je reagovalo obezbeđenje. Povod za svađu… »
Skandal u "zadruzi 2": Vladimir nasrnuo na Davida, obezbeđenje odmah uletelo (video)
Blic 05.10.2018
U toku noći nastao je haos u beloj vili, kada su se Aleksandra, Vladimir i David posvađali, te je intervenisalo i obezbeđenje. Naime, tokom noći, zadrugarima su puštani klipovi nastali proteklih nekoliko dana. Najveći haos je nastao nakon što su… »
Luna i Adam se čuli sa porodicom, a onda saznali koji zadrugari ih ogovaraju po ćoškovima!
Telegraf 05.10.2018
- Nemoj da dozvoliš da ti neko priča da si žensko. Možeš sam, ne treba ti niko drugi - rekla je sestra Adamu. Adam Đogani je dobio dozvolu da se čuje sa svojom porodicom, pa je odmah pozvao svoju sestru Lunu Đogani da mu se pridruži. Rusvaj u… »
Stigle informacije od porodice Đogani: Luna prvo skakala od sreće, a onda su joj rekli sve! Nisu mogli da je smire (video)
Kurir 05.10.2018
Adam Đogani dobio je dozvolu da se čuje sa porodicom i odmah je pozvao Lunu da mu se pritruži. "Nemoj se sine, sve je okej. Ne zameramo vam ništa. Skloni se od Marijane, ne sviđa nam se ona. Nemoj da dozvoliš da ti neko priča da si žensko. Možeš… »
Rusvaj u Zadruzi! Vladimir gurnuo Davida, umalo izbila žestoka tuča, obezbeđenje sve vreme dežuralo pored njih! (video)
Telegraf 05.10.2018
- Da sam te stvarno gurnuo leteo bi pet metara. Jao kako ste hrabri. Držite Davida ljudi - vikao je Vladimir. Tokom noći ukućanima su pušteni video klipovi nastali proteklih nekoliko dana, a najveći haos je nastao kada su učesnici pogledali snimak… »
Vladimir nasrnuo na davida! Pale teške reči: Tebe tvoja majka bolje da je pobacila! Obezbeđenje odmah uletelo! (video)
Kurir 05.10.2018
David Dragojević završio je u zatvoru posle svađe i sukoba sa Vladimirom Tomovićem. Naime, tokom ove noći, zadrugarima su puštani klipovi nastali proteklih nekoliko dana. Najveći haos je nastao nakon što su učesnici pogledali snimak na kom Zlata… »
Treba mu dati orden za sve što trpi: Banetova majka bez ustezanja o vezi sina i Zerine! Moj sin joj samo želi dobro! (video)
Kurir 05.10.2018
Majka Baneta Čolaka, Jasmina Đorđević gostovala je u emisiji "Zadruga - porodice zadrugara" u kojoj je komentarisala ljubavnu vezu njenog sina i Zerine Hećo sa kojom Čolak često ulazi u rasprave. Podsetimo, Bane se nedavno čuo sa svojom majkom… »
Dok sam to gledala bila sam u predinfarktnom stanju! Banetova majka bez ustezanja progovorila o svađi sina sa Zerinom! (video)
Telegraf 05.10.2018
- Lupalo mi je srce do te mere da osećam kao da ću se ugušiti - rekla je Banetova majka Jasmina. Ove noći u emisiji "Porodice zadrugara" gostovala je majka Baneta Čolaka, Jasmina Đorđević. Jedan gledalac se javio i pitao Jasminu da li se stidi… »
Vesti dana »
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 18 sati više od 120
RTV pre 39 minutajoš 58 povezanih
Sudija o presudi Blažićima: “Izrečena kazna nije pravična, niti adekvatna, niti srazmerna zločinu; ali je ovakva kazna jedino moguća”
Insajder pre 1 satjoš 105 povezanih
Vlada Srbije usvojila predlog izmena Zakona o nacionalnom DNK registru
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih
EVROPSKA CENTRALNA BANKA 4. PUT OVE GODINE SNIZILA KAMATNE STOPE! Stižu dobre vesti za dužnike, inflacija je pod kontrolom
Kurir pre 33 minutajoš 28 povezanih
Posle nepuna četiri sata, završena blokada zgrade Policijske uprave Novi Sad
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih