Povezane vesti
Dačić: Mi smi aktivan igrač, odgovoran i kredibilan partner
Dnevnik 05.10.2018
BEOGRAD: Neki su očekivali da će se stvari u dijalogu Beograda i Prištine odvijati tako da Srbija prizna jednostrani akt Prištine, a to Srbija neće uraditi, izjavio je danas šef diplomatije Ivica Dačić i dodao da do kraja godine očekuje da još neke… »
Dačić: Do kraja godine još neka povlačenja priznanja Kosmeta
Danas 05.10.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kaže za RTS da su neki očikivali da će se stvari u dijalogu Beograda i Prištine odvijati tako da Srbija prizna jednostrani akt Prištine i poručuje da to Srbija neće uraditi. Očekuje, kaže, da do kraja godine… »
Dačić: Ne verujem da će Tači i Haradinaj biti uhapšeni
N1 Info 05.10.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da ne veruje da će predsednik i premijer Kosova Hašim Tači i Ramuš Haradinaj biti uhapšeni zbog zločina "Oslobodilačke vojske Kosova" i ocenio da je to dokaz da ih zapadne sile "drže u igri". On je za… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Ivan Marinković zauzeo 4. mesto! Slavio kao jedini muškarac među ženama: „Ovo je vrh moje karijere, hvala svetu!“
Svet & Skandal pre 19 minutajoš 14 povezanih
Asmin Durdžić ispao, Stanija i Aneli plaču! Šok za šokom u finalu Elite 9: Nije se plasirao u top 3, Ivan ga pobedio
Blic pre 35 minutajoš 11 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane