Povezane vesti
Piši, piši mi: Vučić poslao pismo Dodiku
Vesti online 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, u kojem je izrazio veliko žaljenje što neće učestvovati u važnoj i veličanstvenoj ceremoniji otvaranja bolnice Srbija u Istočnom Sarajevu, ali i razumevanje… »
Vučić u pismu Dodiku: Žao mi je što neću doći u Sarajevo
N1 Info 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je u pismu predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da mu je iskreno žao što neće moći da učestvuje u "važnoj i veličanstvenoj" ceremoniji otvaranja bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu niti u prilici da sa… »
Vučić: EU nije optužila Hrvatsku za mešanje u izbore BiH
Danas 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u kojem ističe da mu je žao što neće moći da prisustvuje otvaranju bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu. „U potpunosti razumem to što ste od mene tražili da… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 55 minutajoš 12 povezanih

I dalje u vazduhu povećana koncentracija polena ambrozije: Evo kada se očekuje bolja situacija
Radio 021 pre 1 danjoš 10 povezanih

Nepal u vanrednom stanju: Vojska patrolira ulicama, policijski čas bez ograničenja
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 15 satijoš 5 povezanih

Stojković za Sputnjik: Albanija je naš rival – mi smo nivo ispod Engleza
Sputnik pre 0 minutajoš 59 povezanih