Povezane vesti
Piši, piši mi: Vučić poslao pismo Dodiku
Vesti online 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, u kojem je izrazio veliko žaljenje što neće učestvovati u važnoj i veličanstvenoj ceremoniji otvaranja bolnice Srbija u Istočnom Sarajevu, ali i razumevanje… »
Vučić u pismu Dodiku: Žao mi je što neću doći u Sarajevo
N1 Info 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je u pismu predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da mu je iskreno žao što neće moći da učestvuje u "važnoj i veličanstvenoj" ceremoniji otvaranja bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu niti u prilici da sa… »
Vučić: EU nije optužila Hrvatsku za mešanje u izbore BiH
Danas 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u kojem ističe da mu je žao što neće moći da prisustvuje otvaranju bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu. „U potpunosti razumem to što ste od mene tražili da… »
Vesti dana »

Mali: Stav Saveta EU o zabrani uvoza ruskog gasa katastrofalan za Srbiju
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Muškarac električnim biciklom sleteo s kolovoza i umro: Užas u Lazarevcu: Hitna mogla samo da konstatuje smrt
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"Putin i Zelenski se Mrze više od svega, baš mi otežavaju": Tramp se žalio u Beloj kući pred novinarima: "Nisam rekao da će pobediti"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Željko Obradović o povredi Karlika Džonsa: Ne izgleda dobro, ali videćemo
Danas pre 5 satijoš 1 povezana