Povezane vesti
Piši, piši mi: Vučić poslao pismo Dodiku
Vesti online 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, u kojem je izrazio veliko žaljenje što neće učestvovati u važnoj i veličanstvenoj ceremoniji otvaranja bolnice Srbija u Istočnom Sarajevu, ali i razumevanje… »
Vučić u pismu Dodiku: Žao mi je što neću doći u Sarajevo
N1 Info 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je u pismu predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku da mu je iskreno žao što neće moći da učestvuje u "važnoj i veličanstvenoj" ceremoniji otvaranja bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu niti u prilici da sa… »
Vučić: EU nije optužila Hrvatsku za mešanje u izbore BiH
Danas 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku u kojem ističe da mu je žao što neće moći da prisustvuje otvaranju bolnice „Srbija“ u Istočnom Sarajevu. „U potpunosti razumem to što ste od mene tražili da… »
Vesti dana »

Srbija - Engleska: Debakl! Englezi postigli i četvrti gol! A ima još puno da se igra
Kurir pre 22 minutajoš 58 povezanih

Zvaničnik Hamasa o napadu u Dohi: "Vođe su preživele ovaj kukavički pokušaj atentata"
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane

Pojavio se snimak napada Izraela na Katar: Odjekivale eksplozije Dohom zbog lidera Hamasa (Video)
Mondo pre 51 minutajoš 24 povezane

Batinaši u crnom tukli navijače na utakmici Srbija – Engleska, oni počeli da napuštaju Marakanu: Sve se desilo nakon skandiranja „ko ne skače taj je ćaci“ VIDEO
Nova pre 22 minutajoš 41 povezana

Nepal suočen sa masovnim protestima, nasiljem i ostavkom premijera nakon zabrane društvenih mreža
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih