Повезане вести
Страшна исповест нападача наполија: Био сам са вереницом у колима, пришао је и уперио ми пиштољ у главу!
Хот спорт 05.10.2018
Пољски нападач потврдио је информације о оружаној пљачки у којој је и он био жртва. Није било лако Аркадијушу Милику у ноћи меча са Ливерпулом, и поред велике победе од 1:0. Он је италијанским медијима испричао шта се заправо… »
Застрашујуће, Милик проговорио о "сачекуши"!
Спортске.нет 05.10.2018
Изгледа да се стање у Напуљу враћа у "нормалу"... Аркадијуш Милик је потврдио информације о ономе што се десило после меча са Ливерпулом. Подсетимо, завршио је са пиштољем на лицу и без Ролекса који је био вредан 27 000 евра… »
Миликова траума: Уперио ми пиштољ, показао на сат...
Н1 Инфо 05.10.2018
Нападач Наполија Аркадијуш Милик открио је детаље ситуације у којој су му разбојници пресрели аутомобил и уз претњу пиштољем узели ручни сат вредан 27.000 евра. Све се збило у среду увече, после утакмице са Ливерпулом у Лиги… »
Вести дана »

Суд усвојио жалбу, седморица притворених Ужичана пуштена на слободу
Морава инфо пре 53 минутајош 25 повезаних

Професорка ВИШЕР-а: Председница Академије и неколико професора избацили студенте из зграде; Испред школе полиција и Хитна помоћ
Инсајдер пре 2 сатајош 16 повезаних

ФПУ: Деканат није самовољно донео одлуку о надокнади наставе и испита
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних

Немачка упозорила на вирус хепатитиса А у замрзнутом воћу из Србије
Наслови.аи пре 8 минутајош 14 повезаних

МУП: Кинез и пет Шапчана малверзацијама с отпадним алуминијумом присвојили скоро 19 милиона динара
Бета пре 53 минутајош 52 повезане