Povezane vesti
Užasna prošlost: Ljubica tvrdi: Otac je oženio moju tetku, mislila sam da mi je majka, jurila me nožem po kući, završila sam…
Blic 05.10.2018
Učesnica rijalitija "Parovi", Ljubica Stankov, podelila je užasnu prošlost koju nikako ne može da zaboravi. Naime, ona je navela da su odnosi u njenoj porodici "duži vremenski period poremećeni". Ljubica je skoro 20 godina verovala da su je odgajili… »
Ljubica 20 godina živela u laži: Moj otac se oženio mojom tetkom, zbog nje sam se razbolela i završila na operaciji! (video)…
Kurir 05.10.2018
Učesnica "Parova" Ljubica Stankov živi pravu špansku seriju! Rijaliti takmičarka je pre godinu dana saznala da njena majka Gordana Stankov u stvari nije njena mama, već rođena tetka, kao da ni njen brat zapravo nije njen brat! Iako je pažnju privukla… »
Vesti dana »
Završen studentski skup "Sve se vidi na Vidovdan" u Kraljevu - Poruke o Kosovu, poštovanju ustava i zakona, prosveti (VIDEO)
Insajder pre 26 minutajoš 30 povezanih
(Video) Prednji deo automobila potpuno uništen: Teška nesreća na putu Kraljevo - Novi Pazar, stvaraju se zastoji
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
Više od 1.300 ljudi umrlo za nekoliko dana usled toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Newsmax Balkans pre 46 minutajoš 25 povezanih
(Foto/Video) Srbi privedeni na Gazimestanu pušteni na slobodu, ročište zakazano za ponedeljak
Newsmax Balkans pre 1 minutjoš 16 povezanih
Njihovo rivalstvo nema cenu: Mercedes dominirao na F1, ali Hamilton i Ferstapen ukrali šou!
Hot sport pre 4 satijoš 29 povezanih