Povezane vesti

Vučić o Kosovu, NATO, sankcijama Rusiji...

Vučić o Kosovu, NATO, sankcijama Rusiji...

RTV 05.10.2018
MOSKVA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada nije zagovarao etničku podelu na Kosovu i Metohiji, već smatra da Srbi i Albanci moraju da pronađu kompromisno rešenje. On je u intervjuu za rusku televiziju RT rekao da ne može da se… »
Vučić za RT: Nikada nisam zagovarao etničku podelu na Kosovu

Vučić za RT: Nikada nisam zagovarao etničku podelu na Kosovu

N1 Info 05.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada nije zagovarao etničku podelu na Kosovu i Metohiji, već smatra da Srbi i Albanci moraju da pronađu kompromisno rešenje. On je u intervjuu za rusku televiziju Russia Today rekao da ne može da… »
Kad mi kažu "ne želimo da menjamo granice", ja im odmah odgovorim: Ok, to znači da je Kosovo deo Srbije

Kad mi kažu "ne želimo da menjamo granice", ja im odmah odgovorim: Ok, to znači da je Kosovo deo Srbije

Telegraf 05.10.2018
Nikad, kazao je Vučić, nije pomenuo podelu Kosova po etničkim linijama. Srbija ne veruje da Albanci stvarno žele kompromis po pitanju normalizacije odnosa Beograda i Prištine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da, iako ne… »
Vučić glavna vest u ruskim medijima! Otkrio sve o Kosovu, a ovo je odgovor Putina!

Vučić glavna vest u ruskim medijima! Otkrio sve o Kosovu, a ovo je odgovor Putina!

Srbija danas 05.10.2018
Ko je otvorio Pandorinu kutiju? Srbija ne veruje da Albanci stvarno žele kompromis po pitanju normalizacije odnosa Beograda i Prištine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da, iako ne očekuje neki rezultat, uvek je spreman da… »
Pred Srbijom su 4 bezbednosna izazova: Priština se ponaša kao "nervozni bokser" (FOTO)

Pred Srbijom su 4 bezbednosna izazova: Priština se ponaša kao "nervozni bokser" (FOTO)

Telegraf 05.10.2018
Glavni bezbednosni problem na Balkanu i najveća pretnja miru je pokušaj stvaranja "velike Albanije", nove države koja da bi se formirala mora da obuhvati prostor današnje Albanije, delove Srbije, Crne Gore, Makedonije i čak jednog dela Grčke, rekao… »

Vesti dana »