Повезане вести

Додик на завршном митингу СНСД: Уверен сам у велику победу

Додик на завршном митингу СНСД: Уверен сам у велику победу

РТВ 05.10.2018
БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД за члана Председништва БиХ из Републике Српске Милорад Додик вечерас је, на завршном митингу у Бањалуци, рекао да је уверен у "велику победу" СНСД на изборима 7. октобра. "Наша победа је доминантна… »
Додик: Уверен сам у велику победу

Додик: Уверен сам у велику победу

Спутник 05.10.2018
Кандидат СНСД-а за члана Председништва БиХ из Републике Српске Милорад Додик вечерас је, на завршном митингу у Бањалуци, рекао да је уверен у „велику победу“ СНСД на изборима 7. октобра. „Наша победа је доминантна, апсолутна и… »
Тензија у Бањалуци: Давор Драгичевић претио, СНСД одржао завршни митинг

Тензија у Бањалуци: Давор Драгичевић претио, СНСД одржао завршни митинг

Телеграф 05.10.2018
Организатори и једног и другог скупа позвали су на мирна и достојанствена окупљања. Завршни предизборни митинг владајуће СНСД Милорада Додика одржан је вечерас у центру Бањалуке, а у граду је ситуација била изузетно напета… »
Додик поручио на завршном митингу СНСД: Наша победа је доминантна, апсолутна и приближава се цифри од 50 одсто подршке…

Додик поручио на завршном митингу СНСД: Наша победа је доминантна, апсолутна и приближава се цифри од 50 одсто подршке…

Курир 05.10.2018
БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД за члана Председништва БиХ из Републике Српске Милорад Додик вечерас је, на завршном митингу у Бањалуци, рекао да је уверен у "велику победу" СНСД на изборима 7. октобра. "Наша победа је доминантна… »
Додик у центру Бањалуке: Уверен сам у велику победу

Додик у центру Бањалуке: Уверен сам у велику победу

Мондо 05.10.2018
Бурно у Бајалуци вечерас. СНСД одржала завршни предизбори митинг на Тргу Републике, док су се учесници протеста "Правда за Давида" окупили на Тргу Крајина. Фото: МОНДО/Ведран Шевчук Кандидат СНСД за члана Председништва БиХ из… »
Додик на завршном митингу СНСД: Уверен сам у велику победу!

Додик на завршном митингу СНСД: Уверен сам у велику победу!

Телеграф 05.10.2018
- Наша победа је доминантна, апсолутна и приближава се цифри од 50 одсто подршке - рекао је Додик окупљеним грађанима на Тргу Републике у Бањалуци. Кандидат СНСД за члана Председништва БиХ из Републике Српске Милорад Додик… »
Стручњак за тероризам упозорава Галијашевић: Ово су најризичнији избори! Запад жели крвопролиће на бањалучким улицама, како…

Стручњак за тероризам упозорава Галијашевић: Ово су најризичнији избори! Запад жели крвопролиће на бањалучким улицама, како…

Курир 05.10.2018
БАЊАЛУКА - Два дана пред одржавање општих избора у БиХ, у Бањалуци се одржавају два скупа - Савез независних социјалдемократа Милорада Додика и коалиција окупљена око те странке имају завршну предизборну конвенцију, док ће… »
Додиков завршни митинг на бањалучком Тргу Републике: СНСД позвао грађане на миран и достојанствен завршни скуп!

Додиков завршни митинг на бањалучком Тргу Републике: СНСД позвао грађане на миран и достојанствен завршни скуп!

Курир 05.10.2018
БАЊАЛУКА - Савез независних социјалдемократа, Милорада Додика, позвао је грађане Републике Српске да вечерас на Тргу Републике у Бањалуци на достојанствен, пристојан и културан начин обележе завршетак предизборне кампање и… »
Полиција спречила аутобусе да оду на скуп Правда за Давида

Полиција спречила аутобусе да оду на скуп Правда за Давида

Н1 Инфо 05.10.2018
Полиција Републике Српске зауставила је аутобусе који су превозили грађане из Новог Града ка Бањалуци, на скуп "Правда за Давида". После препирке с полицијом, грађани су одлучили да у Бањалуку путују возом или личним… »

Вести дана »