Повезане вести
Нецензурисани снимак! Погледајте моменат када је Владимир песницом ударио Александру! (видео)
Телеграф 05.10.2018
Владимир Томовић је песницом из све снаге ударио Александру, због чега је дисквалификован из Задруге. Због туче која се догодила између Владимира Томовића и Давида Драгојевића, Велики шеф је донео одлуку да Томовића… »
Задругари занемели од шока кад им је пуштен снимак туче! Станија није трептала, Давид спаковао ствари и лупао на капију…
Телеграф 05.10.2018
Велики шеф је донео одлуку да задругарима пусти снимак туче која се догодила између Давида, Владимира и Александре. У Задрузи се данас цео дан полемише о тучи која се догодила у послеподневним часовима, после које је Владимир… »
"Владимирка, пи*ко љигава, постајеш девојчица!" Љуба Пантовић опасно запретила Владимиру након што је ударио њену ћерку…
Телеграф 05.10.2018
- На шта ћеш да налетиш, пи*ко, ниси свестан! Верујем да ће добити казну какву заслужује или ћу га ја казнити, само полако - написала је Љуба Пантовић. Након дисквалификације Владимира Томовића из Задруге након што је ударио… »
Вести дана »
Вучић учествује на ГЛОБСЕЦ форуму БЕЛТАЛКС: "Београдски економски разговори"
Блиц пре 8 минутајош 28 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 48 минутајош 20 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 33 минутајош 20 повезаних