Povezane vesti

Zadruga 2: Devojka je umrla ispred mene u venčanici! (VIDEO)

Zadruga 2: Devojka je umrla ispred mene u venčanici! (VIDEO)

Svet plus 06.10.2018
Zlata u rijalitiju "Zadruga 2" ispričala svoju tešku životnu priču i opakoj bolesti sa kojom se borila ali i o događaju sa jedne svadbe koji ju je jako potresao. Đurkovićeva je ispričala: Devojka je umrla ispred mene u venčanici! Pevačica Zlata… »
Ova bolest ima 10 lica, a 5 simptoma slute da je imate: Pevačica javno progovorila o agoniji koja je trajala 3 godine sve zbog…

Ova bolest ima 10 lica, a 5 simptoma slute da je imate: Pevačica javno progovorila o agoniji koja je trajala 3 godine sve zbog…

Kurir 06.10.2018
Tokom večeri kada su zadrugarili delili jedni sa drugima najemotivnije trenutke iz života, Zlata Đurković otkrila je da je obolela od koksakija i to najtežeg oblika ove bolesti, te da je proživljavala agoniju tri godine, dok ju je majka hranila na… »
7 Dana pošto je ona umrla preda mnom u venčanici dobila sam najozbiljniji oblik koksakija! Zlata Đurković: Decu nisam…

7 Dana pošto je ona umrla preda mnom u venčanici dobila sam najozbiljniji oblik koksakija! Zlata Đurković: Decu nisam…

Kurir 06.10.2018
Deleći najemotivnije životne priče, zadrugari su se okupljeni za stolom zajedno smejali i ronili suze naizmenično. Velika tuga progutala ih je i tokom izlaganja Zlate Đurković, koja je podelivši dve potresne priče iz života zatekla mnoge, ali i… »

Vesti dana »