Povezane vesti
"Umrla je u venčanici, na moje oči. Majka me je nakon toga 3 godine hranila na slamčcicu." Najstrašnija ispovest u Zadruzi…
Telegraf 06.10.2018
Pevačica je potresla i ukućane, i gledaoce. Prethodne noći zadrugari su jedni drugima pričali potresne životne priče, a ona koju je iznela pevačica Zlata Đurković može se svrstati u najstrašnije koje su izrečene. Zadrugari su se ježili, ali i plakali… »
"Pretukli su ga, samo mu se lice videlo..." Luna iznela šokantne detalje o periodu kada se Gagi drogirao, o kojima nikad nije…
Telegraf 06.10.2018
Luna je jecala dok je iznosila detalje o kojima do sada nije pričala. Luna Đogani prethodne noći iznela je do sada nepoznate detalje o svom ocu Gagiju Đoganiju i periodu kada se drogirao. Kako je rekla, Gagi se nije ponašao kao otac, nije je doživljavao… »
Kad pričam o Gagiju sve me boli! Otkrila stravične detalje iz života poznatog densera: Dok zbog batina nije zaglavio u bolnici…
Kurir 06.10.2018
Iako je razvod Anabele i Gagija Đoganija bio medijski propraćen, to je svakako i jedan od najemotivnijih trenutaka iz života Lune Đogani. Kada je odlučila to da ispriča cimerima iz "Zadruge 2", kao i milionskom auditorijumu, spomenula je i Gagijevu… »
Vesti dana »
Konte je "namazaniji" taktičar od Spaletija, Hojlund je heroj, Juve kapitulirao na "Maradoni"
Sportske.net pre 18 minutajoš 114 povezane
Predsednik Benina: Sprečen pokušaj državnog udara, svi učesnici biće kažnjeni
Euronews pre 33 minutajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 2 satajoš 51 povezana
"Takva je politika kluba": Trener Partizana se oglasio zbog Lanetovog sina
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih