Povezane vesti

"Umrla je u venčanici, na moje oči. Majka me je nakon toga 3 godine hranila na slamčcicu." Najstrašnija ispovest u Zadruzi…

"Umrla je u venčanici, na moje oči. Majka me je nakon toga 3 godine hranila na slamčcicu." Najstrašnija ispovest u Zadruzi…

Telegraf 06.10.2018
Pevačica je potresla i ukućane, i gledaoce. Prethodne noći zadrugari su jedni drugima pričali potresne životne priče, a ona koju je iznela pevačica Zlata Đurković može se svrstati u najstrašnije koje su izrečene. Zadrugari su se ježili, ali i… »
"Pretukli su ga, samo mu se lice videlo..." Luna iznela šokantne detalje o periodu kada se Gagi drogirao, o kojima nikad nije…

"Pretukli su ga, samo mu se lice videlo..." Luna iznela šokantne detalje o periodu kada se Gagi drogirao, o kojima nikad nije…

Telegraf 06.10.2018
Luna je jecala dok je iznosila detalje o kojima do sada nije pričala. Luna Đogani prethodne noći iznela je do sada nepoznate detalje o svom ocu Gagiju Đoganiju i periodu kada se drogirao. Kako je rekla, Gagi se nije ponašao kao otac, nije je… »
Kad pričam o Gagiju sve me boli! Otkrila stravične detalje iz života poznatog densera: Dok zbog batina nije zaglavio u…

Kad pričam o Gagiju sve me boli! Otkrila stravične detalje iz života poznatog densera: Dok zbog batina nije zaglavio u…

Kurir 06.10.2018
Iako je razvod Anabele i Gagija Đoganija bio medijski propraćen, to je svakako i jedan od najemotivnijih trenutaka iz života Lune Đogani. Kada je odlučila to da ispriča cimerima iz "Zadruge 2", kao i milionskom auditorijumu, spomenula je i Gagijevu… »

Vesti dana »