Povezane vesti
"Umrla je u venčanici, na moje oči. Majka me je nakon toga 3 godine hranila na slamčcicu." Najstrašnija ispovest u Zadruzi…
Telegraf 06.10.2018
Pevačica je potresla i ukućane, i gledaoce. Prethodne noći zadrugari su jedni drugima pričali potresne životne priče, a ona koju je iznela pevačica Zlata Đurković može se svrstati u najstrašnije koje su izrečene. Zadrugari su se ježili, ali i plakali… »
"Pretukli su ga, samo mu se lice videlo..." Luna iznela šokantne detalje o periodu kada se Gagi drogirao, o kojima nikad nije…
Telegraf 06.10.2018
Luna je jecala dok je iznosila detalje o kojima do sada nije pričala. Luna Đogani prethodne noći iznela je do sada nepoznate detalje o svom ocu Gagiju Đoganiju i periodu kada se drogirao. Kako je rekla, Gagi se nije ponašao kao otac, nije je doživljavao… »
Kad pričam o Gagiju sve me boli! Otkrila stravične detalje iz života poznatog densera: Dok zbog batina nije zaglavio u bolnici…
Kurir 06.10.2018
Iako je razvod Anabele i Gagija Đoganija bio medijski propraćen, to je svakako i jedan od najemotivnijih trenutaka iz života Lune Đogani. Kada je odlučila to da ispriča cimerima iz "Zadruge 2", kao i milionskom auditorijumu, spomenula je i Gagijevu… »
Vesti dana »
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 51 minutajoš 21 povezana
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 16 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih