Povezane vesti
"Umrla je u venčanici, na moje oči. Majka me je nakon toga 3 godine hranila na slamčcicu." Najstrašnija ispovest u Zadruzi…
Telegraf 06.10.2018
Pevačica je potresla i ukućane, i gledaoce. Prethodne noći zadrugari su jedni drugima pričali potresne životne priče, a ona koju je iznela pevačica Zlata Đurković može se svrstati u najstrašnije koje su izrečene. Zadrugari su se ježili, ali i plakali… »
"Pretukli su ga, samo mu se lice videlo..." Luna iznela šokantne detalje o periodu kada se Gagi drogirao, o kojima nikad nije…
Telegraf 06.10.2018
Luna je jecala dok je iznosila detalje o kojima do sada nije pričala. Luna Đogani prethodne noći iznela je do sada nepoznate detalje o svom ocu Gagiju Đoganiju i periodu kada se drogirao. Kako je rekla, Gagi se nije ponašao kao otac, nije je doživljavao… »
Kad pričam o Gagiju sve me boli! Otkrila stravične detalje iz života poznatog densera: Dok zbog batina nije zaglavio u bolnici…
Kurir 06.10.2018
Iako je razvod Anabele i Gagija Đoganija bio medijski propraćen, to je svakako i jedan od najemotivnijih trenutaka iz života Lune Đogani. Kada je odlučila to da ispriča cimerima iz "Zadruge 2", kao i milionskom auditorijumu, spomenula je i Gagijevu… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 29 minutajoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa upozorenjem na obilne padavine i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 41 povezana

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 1 satjoš 62 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 58 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih