Povezane vesti

Da se zaboravi 6:1: Ko će u Gornjoj Varoši ‘celiti rane’ nastale u Parizu?

Da se zaboravi 6:1: Ko će u Gornjoj Varoši ‘celiti rane’ nastale u Parizu?

Hot sport 06.10.2018
Posle teškog poraza od PSŽ-a u 2. kolu ‘C’ grupe Lige šampiona, Crvenu zvezdu sada čeka duel 11. kola Superlige Srbije. Zvezda će evropske rane sutra od 13 časova lečiti u Gornjoj Varoši protiv Zemuna. Čini se idealan rival za novi početak… »
Milojević otkriva: Poznato stanje Boaćija, prvotimac iz Pariza propušta Zemun

Milojević otkriva: Poznato stanje Boaćija, prvotimac iz Pariza propušta Zemun

Hot sport 06.10.2018
Posle ubedljivog poraza u Ligi šampiona, Crvena zvezda se vraća u domaće takmičenje gde joj ponovo sledi gostovanje. U Gornjoj varoši, protiv ekipe Zemuna koja će pokušati da prekine niz dobrih mečeva Zvezde u Superligi. Vladan Milojević neće… »
Milojević: Moji momci imaju karakter

Milojević: Moji momci imaju karakter

Novi magazin 06.10.2018
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju karakter i da će se najbolje moguće spremiti za utakmicu sa Zemunom. "Mi ćemo se pripremtii na najbolji mogući način za tu utakmicu i bez obzira što na neke igrače… »
Savić obnovio povredu, dosta kadrovskih problema - kako na Zemun posle Pariza?

Savić obnovio povredu, dosta kadrovskih problema - kako na Zemun posle Pariza?

Sportske.net 06.10.2018
Trener Zvezde se uzda u profesionalizam svojih igrača. Još se nisu pošteno ni slegle strasti posle gostovanja Crvene zvezde u Parizu, a šampiona Srbije čeka utakmica Super lige protiv Zemuna, ekipe koju Vladan Milojević izuzetno ceni. "Pred pauzu… »
Kako se vratiti na kolosek posle 1:6?

Kako se vratiti na kolosek posle 1:6?

Mozzart sport 06.10.2018
Vladan Milojević će se ponovo osloniti na rezerviste, koji su dobro su obavili posao u mečevima sa Napretkom i Mladosti iz Lučana, a sada će imati zadatak da obezbede mirnu situaciju u timu pred reprezentativnu pauzu. Bolni tragovi iz Pariza još… »

Vesti dana »