Повезане вести
Зорица Марковић шокирала: Кроз сузе испричала о побачају, животу са пацовима, инфаркту и свима се извинила
Блиц 06.10.2018
Зорица Марковић важи за оне који ће пре да се побију него да пусте сузу, али се синоћ у ријалити шоу програму распалакала. Укућани нису остали равнодушни на њену причу, некима су се такође виделе сузе у очима. - Ја сам дете са… »
Зорица Марковић проговорила о спонтаном побачају: Лекара одаламила шамаром, живела у подруму са пацовима... Није ни чудо што…
Курир 06.10.2018
Певачицу Зорицу Марковић по свему судећу живот није мазио. Како је познато, од малих ногу борила се са потешкоћама, а ни касније није била у прилици да се опусти и до даске ужива у лепотама које су јој пружене. "Ја сам дете са… »
Вести дана »
Стармер: Споразум о ослобађању 114,5 милијарди евра за Украјину близу финализације
РТВ пре 28 минутајош 23 повезане
Двоструко убиство у Никшићу: Тела две особе пронађена у изнајмљеном стану, полиција трага за убицом
НИН пре 27 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних
Првог дана примене Закона "Свој на своме" поднето више од 19.000 пријава за легализацију
Телеграф пре 7 минутајош 10 повезаних