Povezane vesti
Otmica u Leštanima: "Ko ja? Nemam pojma!"
Mondo 06.10.2018
R.S (56) iz beogradskog naselja Mirijevo negirao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, da je zajedno s N.J. oteo Igora Mladenovskog (41) u Leštanima gde je držan tri nedelje. Foto: Mondo/Goran Sivački Tokom saslušanja, R.S… »
Otmica kakvu Beograd nije video! Ranko Konj osumnjičen da je oteo muškarca na prevaru, 21 dan ga mučio i terao da mu…
Kurir 06.10.2018
Ranko S. (56) i Nikola J. (39) privedeni su zbog sumnje da su gotovo mesec dana držali u zarobljeništvu Igora M. (41), zlostavljajući ga i psihički i fizički. Ranko S. (56), zvani Ranko Konj, i Nikola J. (39) uhapšeni su zbog sumnje da su u… »
Ranko konj na saslušanju negirao otmicu Mladenovskog: Video sam ga samo jednom, trebalo je da mi u edb sredi priključak i…
Kurir 06.10.2018
BEOGRAD - Ranko Stojanović (56) iz beogradskog naselja Mirijevo negirao je danas na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da je zajedno s Nikolom Jovanovićem oteo Igora Mladenovskog (41) u Leštanima gde su ga, prema krivičnoj prijavi… »
Detalji jezive otmice: Beograđanin 21 dan mučen u podrumu zelenaša, a onda je uspeo da razvali rešetke i pobegne
Blic 06.10.2018
Dvojica Beograđana uhapšena su zbog sumnje da su Igora M. (41) oteli i čak 21 dan držali zatočenog u podrumu da bi im prepisao stan. Jeziva otmica dogodila se u septembru prošle godine, kada su Ranko Stojanović (56) i Nikola Jovanović (46) oteli… »
Vesti dana »
Povređeni pri padu nadstrešnice u Novom Sadu i dalje u teškom ali stabilnom stanju
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Završen skup u Novom Sadu, novo okupljanje u utorak ispred Gradske skupštine
Beta pre 4 satijoš 29 povezanih
Ukrajinci masovno dezertiraju! Objavljeni dramatični podaci, organizovan i protest: "Treba nam više oružja"
Blic pre 1 satjoš 24 povezane