Povezane vesti

Rade Zagorac: Rekao sam Novici ‘Čoveče, kao da košarku ranije nisam igrao’!

Rade Zagorac: Rekao sam Novici ‘Čoveče, kao da košarku ranije nisam igrao’!

Hot sport 07.10.2018
Partizan je u spektakularnoj atmosferi juče savladao Olimpiju iz Ljubljane 82:79 i tako stigao do druge pobede u regionalnom takmičenju. Sedam hiljada ljudi nosilo je Partizan do trijumfa, a tribine je u trans ‘bacao’ Rade Zagorac sa čak 26… »
Zagorac oduševljen posle debija, ali ističe: "Mora to iskusnije i namazanije, ovo nam je dobra škola"

Zagorac oduševljen posle debija, ali ističe: "Mora to iskusnije i namazanije, ovo nam je dobra škola"

Sportske.net 07.10.2018
Čekao je i dočekao "Zagor" debi pred domaćom publikom iz koje je izvukao mnogo toga. Debitovao je Rade Zagorac pred domaćom publikom u dresu Partizana - i to kako. Teško izvojevana pobeda nad odličnom Olimpijom (82:79), uz 26 poena i tri skoka… »
Rade zagorac o atmosferi u pioniru: Rekao sam Novici, ovako nešto nikada nisam doživeo

Rade zagorac o atmosferi u pioniru: Rekao sam Novici, ovako nešto nikada nisam doživeo

Hot sport 07.10.2018
Novajlija u crno-belom dresu bio je junak u sinoćnoj pobedi Partizana nad Olipijom. Malo je trebalo Zagorcu da pokaže šta ume u novom timu, a već na premijeri on je upisao 26 poena i tako poneo do trijumfa ekipu Nenada Čanka. Dugo je trajao njegov… »
Zagorac: Osećaj u krcatom Pioniru? Kao da nikad pre nisam igrao košarku

Zagorac: Osećaj u krcatom Pioniru? Kao da nikad pre nisam igrao košarku

Mozzart sport 07.10.2018
Junak Partizanove pobede nad Olimpijom oduševljen atmosferom među navijačima. Malo je bilo potrebno Radetu Zagorcu da u dresu Partizana pokaže šta zna. Na meču sa Olimpijom, prvom u novoj sezoni u hali Pionir, krilni košarkaš spakovao je 26 poena… »

Vesti dana »