Повезане вести
Помпео и Ким договорили: Самит с Трампом "што пре"
РТС 07.10.2018
Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун и амерички државни секретар Мајк Помпео договорили су се да организују други самит са председником САД Доналдом Трампом "што је пре могуће". Разговарали су и о могућем америчком праћењу корака… »
"Договор САД и С. Кореје да се други самит одржи што пре"
Глас Америке 07.10.2018
Амерички државни секретар Мајк Помпео и севернокорејски лидер Ким Џонг УН постигли су договор о одржавању другог самита САД и Северне Кореје што је пре могуће, саопштено је из кабинета јужнокорејског председника. Помпео је… »
Помпео завршио посету Пјонгјангу
Вести онлине 07.10.2018
Амерички државни секретар Мајк Помпео завршио је посету Северној Кореји где је разговарао са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном о денуклеаризацији Корејског полуострва. Помпео је након састанка написао на свом Твитеру да се… »
Помпео у Сеулу после састанка с Ким Џонг Уном у Пјонгјангу
Нови магазин 07.10.2018
Шеф америчке дипломатије Мајк Помпео допутовао је данас у Сеул после састанка с лидером Северне Кореје Ким Џонг Уном у Пјонгјангу. "Био сам у Пјонгјангу где сам се састао с Кимом. Напредујем у примени раније постигнутих договора… »
Помпео се похвалио сликом са Кимом: Хвала што сте ме примили! Био је то добар разговор!
Курир 07.10.2018
СЕУЛ - Амерички државни секретар Мајк Помпео завршио је посету Северној Кореји где је разговарао са севернокорејским лидером Кимом Џонг-уном о денуклеаризацији Корејског полуострва. Чим се докопао интернета, Помпео се похвали… »
Помпео у Сеулу након састанка с лидером Северне Кореје
Н1 Инфо 07.10.2018
Шеф америчке дипломатије Мајк Помпео допутовао је у Сеул после састанка с лидером Северне Кореје Ким Џонг Уном у Пјонгјангу. "Био сам у Пјонгјангу где сам се састао с Кимом. Напредујем у примени раније постигнутих договора после… »
Помпео: Напредак САД и Северне Кореје по нуклеарним питањима
Глас Америке 07.10.2018
СЕОУЛ, ЈУЖНА КОРЕЈА — Амерички државни секретар Мајк Помпео саопштио је у недељу да се састао са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном, током свог путовања у Пјонгјанг, са циљем превазилажења пат-позиције у нуклеарним… »
Помпео у Пјонгјангу: На Твитеру је одмах објавио фотографију са Ким Џонг Уном (фото)
Блиц 07.10.2018
Амерички државни секретар Мајк Помпео потврдио је данас да се у Пјонгјангу састао са севернокорејским лидером Ким Џонг Уном. Непосредно по доласку у Јужну Кореју након посете Пјонгјангу Помпео је на друштвеној мрежи "Твитер"… »
Шеф америчке дипломатије стигао у Пјонгјанг: Ким и Помпео утврђују детаље денуклеарнизације и новог сусрета двојице лидера
Курир 07.10.2018
СЕУЛ - Амерички државни секретар Мајкл Помпео стигао је данас у Пјонгјанг, где би требало да се састане са севернокорејским лидером Кимом Џонг-ном, како би разговарали о денуклеаризацији Корејског полуострва. Помпео је у… »
Вести дана »
"Насиље у Србији није само присутно, већ дубоко нормализовано": Стручњаци упозоравају да агресија постаје пожељан образац понашања
Инсајдер пре 2 сатајош 80 повезаних
Морнарица ИРГЦ: Испалили смо хице ка америчким ратним бродовима
Политика пре 4 минутајош 49 повезаних
Иран тврди да је погодио амерички ратни брод код Ормуза; Централна команда САД демантује
РТС пре 7 минутајош 53 повезане
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 1 сатјош 35 повезаних
Трећи меморијални турнир у Малом Орашју: "Деца су живела за овај клуб, волела фудбал"
Н1 Инфо пре 1 сатјош 24 повезане