Повезане вести
Владимир први пут у јавности после инцидента у задрузи 2: Доживео сам велико шиканирање! Црногорац отворено о Љуби…
Курир 07.10.2018
Владимир Томовић је избачен из ријалитија, а сада је у емсији проговорио о сукобу са Александром Суботић, коју је ударио песницом. На самом почетку Црногорац је одговорио да ли се каје због онога што се догодило. "Сви смо против… »
Прво обраћање насилника после изласка из Задруге: Владимир Томовић: "Ја сам жртва насиља, данима су ме шиканирали у…
Блиц 07.10.2018
Владимир Томовић, који је пре два дана дисквалификован из "Задруге" јер је ударио Александру Суботић, тврди да је он жртва психичког и физичког насиља. - Ја, моја породица и пријатељи смо против насииља над женама. Ово није… »
Срешћемо се, чекај ме: Владимир Томовић се први пут после дисквалификације обратио Станији Добројевић! (фото)
Курир 07.10.2018
Владимир Томовић 5. октобра дисквалификован је из Задруге, након што је песницом у главу ударио Александру Суботић, а сада се обратио својој девојци која се тренутно налази у ријалитију. Црногорац је показао колико му недостаје… »
Владимир после избацивања из Задруге послао прву јавну поруку Станији!
Телеграф 07.10.2018
- Чекај ме... - поручио је Владимир. Владимир Томовић 5. октобра дисквалификован је из Задруге, након што је песницом у главу ударио Александру Суботић. Александра након песнице у главу коју је добила од Владимира изашла из… »
После скандалозног ударца: Владимир Томовић јавно послао поруку Станији
Блиц 07.10.2018
Владимир Томовић је избачен из ријалити шоу програма "Задруга 2" када је песницом у главу ударио Александру Суботић. А док је још био у игри, био је и дечко старлете Станије Добројевић. Она је сада у шоу програму остала сама, али… »
Цела земља занемела! Владимир Томовић након дисквалификације: Ударио песницом жену, каје се што није јаче? (видео)
Курир 07.10.2018
Некадашњи спортиста Владимир Томовић дисквалификован је из "Задруге 2" због инцидента са Александром Суботић. Он је задругарку у афекту ударио песницом у главу, а како ријалити строго кажњава било какав вид насиља, био је… »
Александра након песнице у главу коју је добила од Владимира изашла из Задруге, а њему се због тога не пише добро!
Телеграф 07.10.2018
Томовић би могао да одговара због физичког напада. Александра Суботић и Давид Драгојевић, након скандала који је избио а током ког је Владимир Томовић песницом у главу ударио Суботићеву, покушали су да развале капију и напусте… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 55 минутајош 43 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Шта се дешава са еврима у мењачницама: Огласила се Народна банка Србије и саопштила шта ће бити с курсом
Курир пре 31 минутајош 22 повезане