Povezane vesti
Prvo obraćanje nasilnika posle izlaska iz Zadruge: Vladimir Tomović: "Ja sam žrtva nasilja, danima su me šikanirali u…
Blic 07.10.2018
Vladimir Tomović, koji je pre dva dana diskvalifikovan iz "Zadruge" jer je udario Aleksandru Subotić, tvrdi da je on žrtva psihičkog i fizičkog nasilja. - Ja, moja porodica i prijatelji smo protiv nasiilja nad ženama. Ovo nije moje izvinjenje za ono… »
Vladimir prvi put u javnosti posle incidenta u zadruzi 2: Doživeo sam veliko šikaniranje! Crnogorac otvoreno o Ljubi…
Kurir 07.10.2018
Vladimir Tomović je izbačen iz rijalitija, a sada je u emsiji progovorio o sukobu sa Aleksandrom Subotić, koju je udario pesnicom. Na samom početku Crnogorac je odgovorio da li se kaje zbog onoga što se dogodilo. "Svi smo protiv nasilja, posebno nad… »
Srešćemo se, čekaj me: Vladimir Tomović se prvi put posle diskvalifikacije obratio Staniji Dobrojević! (foto)
Kurir 07.10.2018
Vladimir Tomović 5. oktobra diskvalifikovan je iz Zadruge, nakon što je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić, a sada se obratio svojoj devojci koja se trenutno nalazi u rijalitiju. Crnogorac je pokazao koliko mu nedostaje Stanija Dobrojević, pa… »
Vladimir posle izbacivanja iz Zadruge poslao prvu javnu poruku Staniji!
Telegraf 07.10.2018
- Čekaj me... - poručio je Vladimir. Vladimir Tomović 5. oktobra diskvalifikovan je iz Zadruge, nakon što je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić. Aleksandra nakon pesnice u glavu koju je dobila od Vladimira izašla iz Zadruge, a njemu se zbog… »
Posle skandaloznog udarca: Vladimir Tomović javno poslao poruku Staniji
Blic 07.10.2018
Vladimir Tomović je izbačen iz rijaliti šou programa "Zadruga 2" kada je pesnicom u glavu udario Aleksandru Subotić. A dok je još bio u igri, bio je i dečko starlete Stanije Dobrojević. Ona je sada u šou programu ostala sama, ali Vladimira svom… »
Cela zemlja zanemela! Vladimir Tomović nakon diskvalifikacije: Udario pesnicom ženu, kaje se što nije jače? (video)
Kurir 07.10.2018
Nekadašnji sportista Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz "Zadruge 2" zbog incidenta sa Aleksandrom Subotić. On je zadrugarku u afektu udario pesnicom u glavu, a kako rijaliti strogo kažnjava bilo kakav vid nasilja, bio je odmah izbačen. Otkako je… »
Aleksandra nakon pesnice u glavu koju je dobila od Vladimira izašla iz Zadruge, a njemu se zbog toga ne piše dobro!
Telegraf 07.10.2018
Tomović bi mogao da odgovara zbog fizičkog napada. Aleksandra Subotić i David Dragojević, nakon skandala koji je izbio a tokom kog je Vladimir Tomović pesnicom u glavu udario Subotićevu, pokušali su da razvale kapiju i napuste Zadrugu. Nakon toga… »
Vesti dana »
Danas protest ispred zgrade Predsedništva Srbije zbog Vučićevog vređanja advokata
Beta pre 40 minutajoš 10 povezanih