Povezane vesti

Premijera koju su svi čekali: Trema zbog „Male plave“ (video)

Premijera koju su svi čekali: Trema zbog „Male plave“ (video)

Večernje novosti 07.10.2018
Nataša Bekvalac predstavila novi spot. PEVAČICA Nataša Bekvalac koja je u poslednje vreme u centru pažnje zbog sudskog procesa sa suprugom Lukom Lazukićem, obradovala je juče svoje obožavaoce spotom za novu pesmu "Mala plava", u saradnji sa reperom… »
Premijera: Nataša Bekvalac nova pesma i spot - Mala plava! (VIDEO)

Premijera: Nataša Bekvalac nova pesma i spot - Mala plava! (VIDEO)

Svet plus 07.10.2018
Premijera: Nataša Bekvalac nova pesma i spot "Mala plava"! Više neće biti pauze u stvaranju muzike i trudiće se da opravda poverenje i lojalnost koju oseća od strane svojih fanova. Nakon duge pauze, Nataša je poručila da više neće biti pauze u… »
Premijera: Nataša Bekvalac i Coby – Mala plava

Premijera: Nataša Bekvalac i Coby – Mala plava

Tračara 07.10.2018
Pop zvezda Nataša Bekvalac vraća se na muzičku scenu na velika vrata! Duetska pesma sa reperom i producentom Cobijem konačno je ugledala svetlost dana! Nakon dugačke diskografske pauze Bekvalčeva je obradovala fanove promenom muzičkog pravca i… »
Nataša Bekvalac premrla od treme: "Ja sam toliko paralisana da ništa iz mene ne izlazi"

Nataša Bekvalac premrla od treme: "Ja sam toliko paralisana da ništa iz mene ne izlazi"

Blic 07.10.2018
Nataša Bekvalac danas je u etar pustila pesmu "Mala plava" koju peva sa reperom i producentom Cobijem i napravila opštu pometnju među fanovima koji su ovo jedva dočekali. Posle duže pauze pevačica je obradovala fanove promenom muzičkog pravca i… »
Premijera "Male plave"

Premijera "Male plave"

Večernje novosti 07.10.2018
Nataša Bekvalac danas na "Jutjubu" predstavlja novu pesmu i spot. MADA je premijeru spota za pesmu "Mala plava" najavila za svoj rođendan 25. septembra, obožavaoci Nataše Bekvalac moći će danas u 14.00 na "Jutjubu" da čuju njen novi singl. Reč je… »

Vesti dana »