Povezane vesti

Milo skandaloznom izjavom razbesneo Putina: Rusi su pokušali atentat na mene, mešaju se u politiku Crne Gore

Milo skandaloznom izjavom razbesneo Putina: Rusi su pokušali atentat na mene, mešaju se u politiku Crne Gore

Večernje novosti 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili upleteni u ono što se događalo u Crnoj Gori. Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili… »
Milo optužio Rusiju za pokušaj atentata na njega: Nema dileme da su ruski državljani bili upleteni u to što se događalo u…

Milo optužio Rusiju za pokušaj atentata na njega: Nema dileme da su ruski državljani bili upleteni u to što se događalo u…

Kurir 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili upleteni u ono što se događalo u Crnoj Gori i da su to ljudi sa legitimacijama određenih državnih službi. U intervjuu za italijansku televiziju RAI… »
Đukanović: Nema sumnje u rusku upletenost u dešavanja u Crnoj Gori

Đukanović: Nema sumnje u rusku upletenost u dešavanja u Crnoj Gori

RTS 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kaže da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili upleteni u ono što se događalo u toj zemlji tokom izbora 2016. godine i da su to ljudi sa legitimacijama određenih državnih službi. U intervjuu za… »
Đukanović: Putin pokušao da me ubije kao i Skripalja

Đukanović: Putin pokušao da me ubije kao i Skripalja

Vesti online 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili upleteni u ono što se događalo u Crnoj Gori i da su to ljudi sa legitimacijama određenih državnih službi. U intervjuu za italijansku televiziju RAI… »
Đukanović: Nema dileme da su pripadnici ruskih službi upleteni u pokušaj atentata

Đukanović: Nema dileme da su pripadnici ruskih službi upleteni u pokušaj atentata

Novi magazin 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da ne iznenađuje to što Rusija negira "umešanost svojih ljudi u atentat na njega" i da nema dileme da su ruski državljani, sa legitimacijama određenih bezbednosnih službi bili upleteni u pokušaj… »
Đukanović: Ruske službe pokušale da me ubiju kao i Skripalja

Đukanović: Ruske službe pokušale da me ubiju kao i Skripalja

Sputnik 07.10.2018
Predsednik Crne Gore progovorio o Putinu, pokušaju atentata, balkanskim prilikama i EU putu: 3 problema i dalje nas muče

Predsednik Crne Gore progovorio o Putinu, pokušaju atentata, balkanskim prilikama i EU putu: 3 problema i dalje nas muče

Telegraf 07.10.2018
Milo Đukanović smatra da je važno da Evropa sačuva viziju punog ujedinjenja i integracije Balkana. Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je da nema nikakve dileme da su ruski državljani bili upleteni u ono što se događalo u Crnoj Gori i da… »
Djukanović: Nema dileme da su pripadnici ruskih službi upleteni u pokušaj atentata

Djukanović: Nema dileme da su pripadnici ruskih službi upleteni u pokušaj atentata

IndeksOnline 07.10.2018
PODGORICA – Predsednik Crne Gore Milo Djukanović izjavio je da ne iznenadjuje to što Rusija negira “umešanost svojih ljudi u atentat na njega” i da nema dileme da su ruski državljani, sa legitimacijama odredjenih bezbednosnih službi bili… »
Đukanović: Nema dileme da su ruski državljani bili upleteni u dešavanja u Crnoj Gori

Đukanović: Nema dileme da su ruski državljani bili upleteni u dešavanja u Crnoj Gori

Slobodna Evropa 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, izjavio je da ne iznenađuje to što Rusija negira "umešanost svojih ljudi u atentat na njega" i da nema dileme da su ruski državljani, sa legitimacijama određenih bezbednosnih službi bili upleteni u pokušaj… »
Đukanović: Ruske službe upletene u pokušaj mog ubistva

Đukanović: Ruske službe upletene u pokušaj mog ubistva

N1 Info 07.10.2018
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da ne iznenađuje to što Rusija negira "umešanost svojih ljudi u atentat na njega" i da nema dileme da su ruski državljani, sa legitimacijama određenih bezbednosnih službi bili upleteni u pokušaj… »

Vesti dana »