Повезане вести

Мило скандалозном изјавом разбеснео Путина: Руси су покушали атентат на мене, мешају се у политику Црне Горе

Мило скандалозном изјавом разбеснео Путина: Руси су покушали атентат на мене, мешају се у политику Црне Горе

Вечерње новости 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да нема никакве дилеме да су руски држављани били уплетени у оно што се догађало у Црној Гори. Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да нема никакве дилеме да су руски… »
Мило оптужио Русију за покушај атентата на њега: Нема дилеме да су руски држављани били уплетени у то што се догађало у…

Мило оптужио Русију за покушај атентата на њега: Нема дилеме да су руски држављани били уплетени у то што се догађало у…

Курир 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да нема никакве дилеме да су руски држављани били уплетени у оно што се догађало у Црној Гори и да су то људи са легитимацијама одређених државних служби. У интервјуу за… »
Ђукановић: Нема сумње у руску уплетеност у дешавања у Црној Гори

Ђукановић: Нема сумње у руску уплетеност у дешавања у Црној Гори

РТС 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић каже да нема никакве дилеме да су руски држављани били уплетени у оно што се догађало у тој земљи током избора 2016. године и да су то људи са легитимацијама одређених државних служби. У… »
Ђукановиц́: Путин покушао да ме убије као и Скрипаља

Ђукановиц́: Путин покушао да ме убије као и Скрипаља

Вести онлине 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановиц́ изјавио је да нема никакве дилеме да су руски држављани били уплетени у оно што се догађало у Црној Гори и да су то људи са легитимацијама одређених државних служби. У интервјуу за… »
Ђукановић: Руске службе покушале да ме убију као и Скрипаља

Ђукановић: Руске службе покушале да ме убију као и Скрипаља

Спутник 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да нема никакве дилеме да су руски држављани били уплетени у оно што се догађало у Црној Гори и да су то људи са легитимацијама одређених државних служби. У интервјуу за… »
Ђукановић: Нема дилеме да су припадници руских служби уплетени у покушај атентата

Ђукановић: Нема дилеме да су припадници руских служби уплетени у покушај атентата

Нови магазин 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да не изненађује то што Русија негира "умешаност својих људи у атентат на њега" и да нема дилеме да су руски држављани, са легитимацијама одређених безбедносних служби били… »
Председник Црне Горе проговорио о Путину, покушају атентата, балканским приликама и ЕУ путу: 3 проблема и даље нас муче

Председник Црне Горе проговорио о Путину, покушају атентата, балканским приликама и ЕУ путу: 3 проблема и даље нас муче

Телеграф 07.10.2018
Мило Ђукановић сматра да је важно да Европа сачува визију пуног уједињења и интеграције Балкана. Председник Црне Горе Мило Ðукановић изјавио је да нема никакве дилеме да су руски држављани били уплетени у оно што се догађало у… »
Дјукановић: Нема дилеме да су припадници руских служби уплетени у покушај атентата

Дјукановић: Нема дилеме да су припадници руских служби уплетени у покушај атентата

ИндексОнлине 07.10.2018
ПОДГОРИЦА – Председник Црне Горе Мило Дјукановић изјавио је да не изненадјује то што Русија негира “умешаност својих људи у атентат на њега” и да нема дилеме да су руски држављани, са легитимацијама одредјених безбедносних… »
Ђукановић: Нема дилеме да су руски држављани били уплетени у дешавања у Црној Гори

Ђукановић: Нема дилеме да су руски држављани били уплетени у дешавања у Црној Гори

Слободна Европа 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић, изјавио је да не изненађује то што Русија негира "умешаност својих људи у атентат на њега" и да нема дилеме да су руски држављани, са легитимацијама одређених безбедносних служби били… »
Ђукановић: Руске службе уплетене у покушај мог убиства

Ђукановић: Руске службе уплетене у покушај мог убиства

Н1 Инфо 07.10.2018
Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да не изненађује то што Русија негира "умешаност својих људи у атентат на њега" и да нема дилеме да су руски држављани, са легитимацијама одређених безбедносних служби били… »

Вести дана »