Povezane vesti
Kina: Predsjednik Interpola priveden na ispitivanje
Al Jazeera 07.10.2018
Informacija dolazi malo nakon što je Mengova supruga objavila da joj je on, prije nego što je nestao, poslao fotografiju noža, uz poruku „Čekaj moj poziv“. Vladajuća Komunistička partija Kine (KPK) saopštila je danas da je nestali predsednik Interpola i… »
"Čekaj moj poziv": Pre nestanka šef Interpola supruzi poslao poruku i sliku noža
Blic 07.10.2018
Supruga predsednika Interpola Menga Hongveja izjavila je danas da joj je muž poslao sliku noža pre nego što je nestao tokom putovanja u rodnu Kinu. Grejs Meng je u prvom javnom komentaru o misterioznom nestanku zvaničnika Interpola rekla novinarima u… »
Misterija nestanka šefa Interpola: Supruzi poslao poruku i jednu uznemirujuću sliku, a onda je nestao bez traga
Kurir 07.10.2018
Supruga nestalog predsednika Interpola, Menga Honveija, Grejs Meng, izjavila je danas da joj je suprug poslao fotografiju noža pre nego što je nestao tokom putovanja u rodnu Kinu. U prvoj izjavi za javnost o ovoj misteriji, njegova supruga je novinarima… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 57 povezanih
U Srbiji potvrđeno 11 slučajeva groznice Zapadnog Nila: Ovi simptomi posle ujeda komarca zahtevaju hitan odlazak lekaru
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 34 povezane
Ambasador i oficir za vezu EU obišli evropske i srpske vatrogasce u Deliblatskoj peščari
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih
Fiskalni savet upozorava: Država deli skoro 100 milijardi građanima, a to bi moglo dodatno da podstakne inflaciju
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 40 povezanih
RIK raspisao javnu nabavku po hitnom postupku - nabavka 30.000 paravana za izbore
N1 Info pre 2 satajoš 22 povezane