Повезане вести

Јосиповић: У БиХ је све отишло тамо где није требало

Јосиповић: У БиХ је све отишло тамо где није требало

Вести онлине 08.10.2018
Некадашњи председник Хрватске, Иво Јосиповић, сагласан с проценама да ће резултати осмих општих избора у БиХ изазвати политичку и уставну кризу. То је процена и актуелног хрватског члана Председништва БиХ, Драгана Човића који је… »
Јосиповић после избора у БиХ: Због Комшића прети политичка и уставна криза

Јосиповић после избора у БиХ: Због Комшића прети политичка и уставна криза

Вечерње новости 08.10.2018
Некадашњи председник Хрватске, Иво Јосиповић, сагласан је са проценама да ће резултати осмих општих избора у БиХ, посебно у Федерацији, изазвати политичку и уставну кризу. Некадашњи председник Хрватске, Иво Јосиповић, сагласан… »
Јосиповић: Хрватска политика у БиХ сада ће се још више везати уз Додика

Јосиповић: Хрватска политика у БиХ сада ће се још више везати уз Додика

Нови магазин 08.10.2018
Бивши председик Хрватске Иво Јосиповић оценио је данас да би се после победе Жељка Комшића у трци за члана Председништва БиХ из реда хрватског народа, хрватска политика у БиХ могла још више повезати с Милорадом Додиком и РС. "У… »
Комшић: Порука за све Хрвате - ја сам ваш председник!

Комшић: Порука за све Хрвате - ја сам ваш председник!

Вечерње новости 08.10.2018
Поновићу вам исто оно што сам рекао 2006. и 2010., свима стојим на располагању, без обзира на то јесу ли гласали за мене. Лидер Демократског фронта Жељко Комшић обратио се јавности након што су објављени први резултати избора… »
Комшић поручио Хрватима: Ја сам ваш председник

Комшић поручио Хрватима: Ја сам ваш председник

Вести онлине 08.10.2018
Кандидат ДФ-а за члана Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је вечерас да је он будући члан Председништва БиХ, поручивши свим грађанима, а посебно Хрватима у БиХ да ће бити "председник свих без обзира да ли су гласали за њега… »
Драган Човић признао пораз

Драган Човић признао пораз

Спутник 08.10.2018
Председник ХДЗ-а БиХ Драган Човић одржао је конференцију за медије након првих изборних резултата, на којој је видно разочаран констатовао да су поново Бошњаци одлучили када је у питању избор хрватског члана Председништва БиХ… »
Човић прећутно признао пораз, Комшић уверљиво води за хрватског члана Председништва БиХ

Човић прећутно признао пораз, Комшић уверљиво води за хрватског члана Председништва БиХ

Блиц 07.10.2018
Председник ХДЗ Драган Човић одржао је конференцију за медије након првих изборних резултата, видно разочаран чињеницом да су Бошњаци масовно гласали за Жељка Комшића. Човић је на почетку казао да очекује око 155.000 гласова и… »
СДА: Џаферовић у вођству, Комшић испред Човића

СДА: Џаферовић у вођству, Комшић испред Човића

Блиц 07.10.2018
Халид Гењац, генерални секретар СДА, казао је да на основу више од 150 хиљада избројаних гласова за члана Председништва БиХ из реда бошњачког народа води Шефик Џаферовић. Он је казао да је Шефик Џаферовић први са 42 одсто… »

Вести дана »