Povezane vesti
CIK: Cvijanović, Salkić i Jerković vode u trci za predsednika RS
Novi magazin 08.10.2018
Kandidatkinja koalicije SNSD-DNS-SP za predsednicu Republike Srpske Željka Cvijanović, na osnovu obrađenih 87,23 odsto biračkih mesta, osvojila je 265.751 glasova ili 47,50 odsto, a kandidat Saveza za pobedu Vukota Govedarica 238.993 glasa ili 42,72… »
Dodik: Istrajaćemo da premijer RS bude iz SNSD
Dnevnik 08.10.2018
BANjALUKA: Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) i izabrani srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik, izjavio je danas da će ta stranka istrajati na tome da premijer Republike Srpske bude iz te stranke. Što se tiče… »
Vučić: Očekujem još bolju saradnju sa BiH i RS
N1 Info 08.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da posle opštih izbora u Bosni i Hercegovini (BiH) očekuje još bolju saradnju sa BiH i Republikom Srpskom. Vučić je čestitao ljudima u BiH mirne izbore, a nezvanično je čestitao pobedu Šefiku… »
Stoltenberg pohvalio reforme u Srbiji: Imate impresivan privredni rast
Kurir 08.10.2018
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg pohvalio je danas impresivne ekonomske reforme koje je Srbija sprovela, kao i privredni rast zemlje. On je, u svom obraćanju novinarima, podsetio da su zemlje saveznici NATO najveći investitori u Srbiji, koji su… »
Dan posle izbora u BiH, reagovanja i čestitke
RTS 08.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je svim građanima BiH na mirno sprovedenim izborima i izrazio nadu u još bolju saradnju sa BiH i RS u budućnosti. "Koristim nezvanično priliku, a zvanično ću sačekati da CIK objavi konačne rezultate… »
Izbori u BiH: Dodik i Cvijanovićeva proglasili pobedu
Nova ekonomija 08.10.2018
Kandidati koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda i predsednika Srpske, Milorad Dodik i Željka Cvijanović, proglasili su izbornu pobedu. Milorad Dodik je u trci za srpskog člana Predsedništva BiH osvojio najveći broj… »
Cvijanović: Ponosna sam, nedostižna prednost
Danas 08.10.2018
Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Republike Srpske Željka Cvijanović proglasila je pobedu, rekavši da na osnovu 74 odsto prebrojanih glasova ima prednost od 28.500 glasova u odnosu na protivkandidata Vukotu Govedarcu. „Ja imam 226.797… »
Dodik: Čuo sam se s Vučićem, unijet ću zastavu RS u Predsjedništvo
SEEbiz 08.10.2018
SARAJEVO - Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik proglasio je pobjedu i rekao da se već čuo s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da će se s njim sastati prije nego s kolegama u… »
Dodik: Prvo sa Vučićem, onda sa kolegama u Predsedništvu
Danas 08.10.2018
Kandidat SNSD rekao da je Vučić sa radošću primio rezultate izbore u BiH Kandidat SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je pobedu na izborima. On je istakao da je neposredno pre večerašnjeg obraćanja razgovarao sa… »
Dodik posle pobede poručio: Vučić mi je čestitao telefonom, sa njim sastanak pre nego sa kolegama iz Predsedništva
Večernje novosti 08.10.2018
Milorad Dodik je rekao da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao na pobedi na izborima. Milorad Dodik je rekao da mu je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao na pobedi na izborima. Prema Dodikovim rečima, oni su razgovarali o… »
Vesti dana »

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Remi Severne Makedonije i Velsa, bitni trijumfi Crne Gore i Češke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana