Повезане вести

ЦИК: Цвијановић, Салкић и Јерковић воде у трци за председника РС

ЦИК: Цвијановић, Салкић и Јерковић воде у трци за председника РС

Нови магазин 08.10.2018
Кандидаткиња коалиције СНСД-ДНС-СП за председницу Републике Српске Жељка Цвијановић, на основу обрађених 87,23 одсто бирачких места, освојила је 265.751 гласова или 47,50 одсто, а кандидат Савеза за победу Вукота Говедарица… »
Додик: Истрајаћемо да премијер РС буде из СНСД

Додик: Истрајаћемо да премијер РС буде из СНСД

Дневник 08.10.2018
БАЊАЛУКА: Лидер Савеза независних социјалдемократа (СНСД) и изабрани српски члан Председништва Босне и Херцеговине, Милорад Додик, изјавио је данас да ће та странка истрајати на томе да премијер Републике Српске буде из те… »
Вучић: Очекујем још бољу сарадњу са БиХ и РС

Вучић: Очекујем још бољу сарадњу са БиХ и РС

Н1 Инфо 08.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да после општих избора у Босни и Херцеговини (БиХ) очекује још бољу сарадњу са БиХ и Републиком Српском. Вучић је честитао људима у БиХ мирне изборе, а незванично је честитао… »
Столтенберг похвалио реформе у Србији: Имате импресиван привредни раст

Столтенберг похвалио реформе у Србији: Имате импресиван привредни раст

Курир 08.10.2018
Генерални секретар НАТО Јенс Столтенберг похвалио је данас импресивне економске реформе које је Србија спровела, као и привредни раст земље. Он је, у свом обраћању новинарима, подсетио да су земље савезници НАТО највећи… »
Дан после избора у БиХ, реаговања и честитке

Дан после избора у БиХ, реаговања и честитке

РТС 08.10.2018
Председник Србије Александар Вучић честитао је свим грађанима БиХ на мирно спроведеним изборима и изразио наду у још бољу сарадњу са БиХ и РС у будућности. "Користим незванично прилику, а званично ћу сачекати да ЦИК објави… »
Избори у БиХ: Додик и Цвијановићева прогласили победу

Избори у БиХ: Додик и Цвијановићева прогласили победу

Нова економија 08.10.2018
Кандидати коалиције СНСД-ДНС-СП за члана Председништва БиХ из реда српског народа и председника Српске, Милорад Додик и Жељка Цвијановић, прогласили су изборну победу. Милорад Додик је у трци за српског члана Председништва БиХ… »
Цвијановић: Поносна сам, недостижна предност

Цвијановић: Поносна сам, недостижна предност

Данас 08.10.2018
Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Републике Српске Жељка Цвијановић прогласила је победу, рекавши да на основу 74 одсто пребројаних гласова има предност од 28.500 гласова у односу на противкандидата Вукоту Говедарцу… »
Додик: Чуо сам се с Вучићем, унијет ћу заставу РС у Предсједништво

Додик: Чуо сам се с Вучићем, унијет ћу заставу РС у Предсједништво

СЕЕбиз 08.10.2018
САРАЈЕВО - Кандидат Савеза независних социјалдемократа (СНСД) за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик прогласио је побједу и рекао да се већ чуо с предсједником Србије Александром Вучићем и да ће се с њим састати прије… »
Додик: Прво са Вучићем, онда са колегама у Председништву

Додик: Прво са Вучићем, онда са колегама у Председништву

Данас 08.10.2018
Кандидат СНСД рекао да је Вучић са радошћу примио резултате изборе у БиХ Кандидат СНСД-ДНС-СП за српског члана Председништва БиХ Милорад Додик прогласио је победу на изборима. Он је истакао да је непосредно пре вечерашњег… »
Додик после победе поручио: Вучић ми је честитао телефоном, са њим састанак пре него са колегама из Председништва

Додик после победе поручио: Вучић ми је честитао телефоном, са њим састанак пре него са колегама из Председништва

Вечерње новости 08.10.2018
Милорад Додик је рекао да му је председник Србије Александар Вучић честитао на победи на изборима. Милорад Додик је рекао да му је председник Србије Александар Вучић честитао на победи на изборима. Према Додиковим речима, они су… »

Вести дана »