Повезане вести

Ти си кер, пусти ме на миру! Бане молио Зерину да не раскида са њим, она га жестоко увредила! (ВИДЕО)

Ти си кер, пусти ме на миру! Бане молио Зерину да не раскида са њим, она га жестоко увредила! (ВИДЕО)

Телеграф 08.10.2018
- Шта хоћеш од мене. Пусти ме да дишем. Ти мене гушиш, ајде ме пусти да се ја сама бринем о себи - рекла је Зерина. Зерина Хећо одустала је од вечерашњег наступа у Задрузи са својом групом, њен дечко Бане Чолак био је по мало… »
Најватренији наступ у Задрузи: Миљана врцкала у краткој хаљини, па показала све своје атрибуте! (ВИДЕО)

Најватренији наступ у Задрузи: Миљана врцкала у краткој хаљини, па показала све своје атрибуте! (ВИДЕО)

Телеграф 08.10.2018
Миљана је са својом групом наступила уз песму "Мамболе" Слободана Батјаревића Цобета. Ове вечери задругари су имали задатак да покажу свој таленат и способности на бини, па су припремили наступе којим ће се представити. Луна у… »
Пала акција испод јоргана! Марко и Маја завршили у кревету, задругари упали и прекинули их! (ВИДЕО)

Пала акција испод јоргана! Марко и Маја завршили у кревету, задругари упали и прекинули их! (ВИДЕО)

Телеграф 08.10.2018
Миљковић је недавно ушао у ријалити, а није му требало дуго да се снађе и пронађе девојку. У кући на острву ријалити учесници Марко Миљковић, Злата Ђурковић и Маја Маринковић коментарисали су укућане, како су сви једнолични… »
Није му дуго требало да је увуче у кревет: Марко и Маја жестоко се дохватили испод јоргана, а онда су им у собу упали они…

Није му дуго требало да је увуче у кревет: Марко и Маја жестоко се дохватили испод јоргана, а онда су им у собу упали они…

Курир 08.10.2018
Марко Миљковић, који је тек ушао у Задругу 2, и Маја Маринковић легли у исти кревет, а јорган испод њих се тако мрдао да се да посумњати да су размењивали нежности, као и да се међу њима десило нешто више. "Види је, је л'… »
Имала је само 14 одсто гласова и изашла је из Задруге у сузама! Ево кога су такмичари испратили из ријалитија (ВИДЕО)

Имала је само 14 одсто гласова и изашла је из Задруге у сузама! Ево кога су такмичари испратили из ријалитија (ВИДЕО)

Телеграф 08.10.2018
После узбудљиве игре и дуплирања гласова уследило је избацивање из Задруге. Синоћ су у Задрузи одржани ватрени наступи такмичара, а након тога дошло је и време за игру у којој ће се за свој опстанак у ријалитију борити… »

Вести дана »