Povezane vesti

Govedarica: Ne priznajem rezultate izbora dok se ručno ne prebroje svi glasovi

Govedarica: Ne priznajem rezultate izbora dok se ručno ne prebroje svi glasovi

Novi magazin 08.10.2018
Lider Srpske demokratske stranke (SDS) i kandidat Saveza za pobedu za predsednika Republike Srpske Vukota Govedarica izjavio je danas u Banjaluci da ne priznaje rezultate izbora održanih juče i da traži da se utvrdi prava istina. "Imam osnova da… »
Dodik proglasio pobedu, pa zapevao: Grmelo u Banjaluci, pogledajte slavlje u štabu SNSD (video)

Dodik proglasio pobedu, pa zapevao: Grmelo u Banjaluci, pogledajte slavlje u štabu SNSD (video)

Kurir 08.10.2018
Kandidat SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je pobedu na izborima. U izbornom štabu SNSD bilo je svečano zbog pobede njihovih kandidata u trci za člana Predsedništva BiH i predsednika RS. Predsednik SNSD je u… »
I Željka Cvijanović proglasila pobedu

I Željka Cvijanović proglasila pobedu

Mondo 08.10.2018
I Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Srpske Željka Cvijanović proglasila je pobedu, rekavši da na osnovu 74 odsto prebrojanih glasova ima prednost od 28.500 glasova u odnosu na protivkandidata Vukotu Govedarcu. Foto: MONDO/Vedran Ševčuk… »
Govedarica: Vodim ispred Cvijanović, neće nam oteti pobedu

Govedarica: Vodim ispred Cvijanović, neće nam oteti pobedu

N1 Info 08.10.2018
Kandidat Saveza za pobedu za predsednika Republike Srpske Vukota Govedarica izjavio je da na osnovu 40 odsto prebrojanih glasova ima prednost nad kandidatkinjom SNSD-a za tu funkciju Željkom Cvijanović od pet hiljada glasova. Govedarica je kazao da je… »
Dodik zapevao, proslavlja se pobeda na izborima

Dodik zapevao, proslavlja se pobeda na izborima

N1 Info 08.10.2018
Milorad Dodik je sinoć zajedno sa članovima SNSD-a i simpatizerima stranke proslavio dobar rezultat koji je njegova stranka ostvarila na ovogodišnjim izborima. Tako se na videu koji je objavila Alternativna televizija iz Banjaluke vidi slavlje sa… »
Željka Cvijanović proglasila pobedu

Večernje novosti 08.10.2018
Kandidatkinja Saveza nezaviznih socijaldemokrata (SNSD) za predsednicu Republike Srpske, Željka Cvijanović, proglasila je pobedu. Kandidatkinja Saveza nezaviznih socijaldemokrata (SNSD) za predsednicu Republike Srpske, Željka Cvijanović, proglasila je… »

Vesti online 08.10.2018
Kandidatkinja Saveza nezaviznih socijaldemokrata (SNSD) za predsednicu Republike Srpske, Željka Cvijanović, proglasila je pobedu, javlja FENA. Ona je izjavila da je njena pobeda izvesna i da njen protivkandidat Vukota Govedarica "ne može da stigne tu… »
Cvijanović: Ponosna sam, nedostižna prednost

Cvijanović: Ponosna sam, nedostižna prednost

N1 Info 08.10.2018
Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Republike Srpske Željka Cvijanović proglasila je pobedu, rekavši da na osnovu 74 odsto prebrojanih glasova ima prednost od 28.500 glasova u odnosu na protivkandidata Vukotu Govedarcu. "Ja imam 226.797… »
Željka Cvijanović proglasila pobedu: Radiću za jaku Republiku Srpsku

Željka Cvijanović proglasila pobedu: Radiću za jaku Republiku Srpsku

Kurir 08.10.2018
Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Republike Srpske Željka Cvijanović proglasila je izbornu pobedu. - Ja imam 226.797 glasova, a Govedarica 198.239 i to je prednost od 28.558 što je nedostižno”, rekla je Cvijanovićeva i dodala: - Koliko… »
Željka Cvijanović proglasila pobedu za predsednicu Republike Srpske

Željka Cvijanović proglasila pobedu za predsednicu Republike Srpske

Telegraf 08.10.2018
Ona je izjavila da je njena pobeda izvesna i da njen protivkandidat Vukota Govedarica "ne može da stigne tu razliku". Kandidatkinja Saveza nezaviznih socijaldemokrata (SNSD) za predsednicu Republike Srpske, Željka Cvijanović, proglasila je pobedu… »
Srpska trobojka i bakljada na ulicama srpske: Aktivisti i članovi SNSD proslavili Dodikovu pobedu! (video)

Srpska trobojka i bakljada na ulicama srpske: Aktivisti i članovi SNSD proslavili Dodikovu pobedu! (video)

Kurir 08.10.2018
Aktivisti i članovi SNSD izašli su na ulice Trebinja i bakljadom proslavili pobedu ove stranke na izborima. Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik i kandidat za predsednika Republike Željka Cvijanović… »
Željka Cvijanović proglasila pobedu, Dodik srpski član Predsedništva

Željka Cvijanović proglasila pobedu, Dodik srpski član Predsedništva

Radio 021 08.10.2018
Kandidatkinja SNSD-a za predsednicu Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da ima prednost od blizu 30.000 glasova u odnosu na Vukotu Govedaricu. "Razlika je nedostižna. A koliko, to ću objasniti ilustracijom prošlih izbora kada sam izgubila… »
Dodik se latio mikrofona, pa zapevao ovaj narodnjak

Dodik se latio mikrofona, pa zapevao ovaj narodnjak

Alo 08.10.2018
Veselo je bilo u SNSD-u. Lider SNSD Milorad Dodik pobedio je na izborima za srpskog predstavnika u Predsedništvu BiH, ostavivši iza sebe najjačeg konkurenta Mladena Ivanića. Dodikova naslednica na mestu predsednika Republike Srpske biće Željka… »
Cvijanovićeva proglasila pobedu: Ovo je priznanje naporu koje sam uložila radeći sa građanima

Cvijanovićeva proglasila pobedu: Ovo je priznanje naporu koje sam uložila radeći sa građanima

Blic 08.10.2018
Željka Cvijanović je izjavila da je 74 odsto glasova prebrojano, te da u trci za predsednika RS ona ima 226.777, a Vukota Govedarica 19.8299 glasova. – To znači razliku od 28.000 glasova. Očekujem da će se trend nastaviti, razlika će da raste… »
Željka Cvijanović nova predsednica Republike Srpske

Željka Cvijanović nova predsednica Republike Srpske

Alo 08.10.2018
Cvijanovićeva će naslediti Dodika, koji će postati srpski član Predsedništva BiH. Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Željka Cvijanović proglasila je izbornu pobedu. - Ja imam 226.797 glasova, a Govedarica 198.239 i to je prednost od… »
"Republika Srpska ima novu predsednicu!"

"Republika Srpska ima novu predsednicu!"

Srbija danas 08.10.2018
Uzbudljivi izbori u BiH! "Republika Srpska ima predsednicu", rekao je portparol SNSD Radovan Kovačević. Kada je reč o kandidatima za predsednika Republike Srpske, Kovačević je saopštio da je Željka Cvijanović kandidat SNSD za mesto predsednika… »
Željka Cvijanović proglasila pobedu!

Željka Cvijanović proglasila pobedu!

Srbija danas 08.10.2018
Ona je poručila da ima nedostižnu prednost! Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsednika Republike Srpske Željka Cvijanović proglasila je izbornu pobedu. - Ja imam 226.797 glasova, a Govedarica 198.239 i to je prednost od 28.558 što je… »

Vesti dana »