Повезане вести

Говедарица: Не признајем резултате избора док се ручно не преброје сви гласови

Говедарица: Не признајем резултате избора док се ручно не преброје сви гласови

Нови магазин 08.10.2018
Лидер Српске демократске странке (СДС) и кандидат Савеза за победу за председника Републике Српске Вукота Говедарица изјавио је данас у Бањалуци да не признаје резултате избора одржаних јуче и да тражи да се утврди права истина… »
Додик прогласио победу, па запевао: Грмело у Бањалуци, погледајте славље у штабу СНСД (видео)

Додик прогласио победу, па запевао: Грмело у Бањалуци, погледајте славље у штабу СНСД (видео)

Курир 08.10.2018
Кандидат СНСД-ДНС-СП за српског члана Председништва БиХ Милорад Додик прогласио је победу на изборима. У изборном штабу СНСД било је свечано због победе њихових кандидата у трци за члана Председништва БиХ и председника РС… »
И Жељка Цвијановић прогласила победу

И Жељка Цвијановић прогласила победу

Мондо 08.10.2018
И Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Српске Жељка Цвијановић прогласила је победу, рекавши да на основу 74 одсто пребројаних гласова има предност од 28.500 гласова у односу на противкандидата Вукоту Говедарцу. Фото… »
Додик запевао, прославља се победа на изборима

Додик запевао, прославља се победа на изборима

Н1 Инфо 08.10.2018
Милорад Додик је синоћ заједно са члановима СНСД-а и симпатизерима странке прославио добар резултат који је његова странка остварила на овогодишњим изборима. Тако се на видеу који је објавила Алтернативна телевизија из… »
Говедарица: Водим испред Цвијановић, неће нам отети победу

Говедарица: Водим испред Цвијановић, неће нам отети победу

Н1 Инфо 08.10.2018
Кандидат Савеза за победу за председника Републике Српске Вукота Говедарица изјавио је да на основу 40 одсто пребројаних гласова има предност над кандидаткињом СНСД-а за ту функцију Жељком Цвијановић од пет хиљада гласова… »
Жељка Цвијановић прогласила победу

Вечерње новости 08.10.2018
Кандидаткиња Савеза незавизних социјалдемократа (СНСД) за председницу Републике Српске, Жељка Цвијановић, прогласила је победу. Кандидаткиња Савеза незавизних социјалдемократа (СНСД) за председницу Републике Српске, Жељка… »

Вести онлине 08.10.2018
Кандидаткиња Савеза незавизних социјалдемократа (СНСД) за председницу Републике Српске, Жељка Цвијановић, прогласила је победу, јавља ФЕНА. Она је изјавила да је њена победа извесна и да њен противкандидат Вукота Говедарица… »
Цвијановић: Поносна сам, недостижна предност

Цвијановић: Поносна сам, недостижна предност

Н1 Инфо 08.10.2018
Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Републике Српске Жељка Цвијановић прогласила је победу, рекавши да на основу 74 одсто пребројаних гласова има предност од 28.500 гласова у односу на противкандидата Вукоту Говедарцу… »
Жељка Цвијановић прогласила победу: Радићу за јаку Републику Српску

Жељка Цвијановић прогласила победу: Радићу за јаку Републику Српску

Курир 08.10.2018
Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Републике Српске Жељка Цвијановић прогласила је изборну победу. - Ја имам 226.797 гласова, а Говедарица 198.239 и то је предност од 28.558 што је недостижно”, рекла је Цвијановићева… »
Жељка Цвијановић прогласила победу за председницу Републике Српске

Жељка Цвијановић прогласила победу за председницу Републике Српске

Телеграф 08.10.2018
Она је изјавила да је њена победа извесна и да њен противкандидат Вукота Говедарица "не може да стигне ту разлику". Кандидаткиња Савеза незавизних социјалдемократа (СНСД) за председницу Републике Српске, Жељка Цвијановић… »
Српска тробојка и бакљада на улицама српске: Активисти и чланови СНСД прославили Додикову победу! (видео)

Српска тробојка и бакљада на улицама српске: Активисти и чланови СНСД прославили Додикову победу! (видео)

Курир 08.10.2018
Активисти и чланови СНСД изашли су на улице Требиња и бакљадом прославили победу ове странке на изборима. Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за српског члана Председништва БиХ Милорад Додик и кандидат за председника Републике… »
Жељка Цвијановић прогласила победу, Додик српски члан Председништва

Жељка Цвијановић прогласила победу, Додик српски члан Председништва

Радио 021 08.10.2018
Кандидаткиња СНСД-а за председницу Републике Српске Жељка Цвијановић поручила је да има предност од близу 30.000 гласова у односу на Вукоту Говедарицу. "Разлика је недостижна. А колико, то ћу објаснити илустрацијом прошлих… »
Додик се латио микрофона, па запевао овај народњак

Додик се латио микрофона, па запевао овај народњак

Ало 08.10.2018
Весело је било у СНСД-у. Лидер СНСД Милорад Додик победио је на изборима за српског представника у Председништву БиХ, оставивши иза себе најјачег конкурента Младена Иванића. Додикова наследница на месту председника Републике… »
Цвијановићева прогласила победу: Ово је признање напору које сам уложила радећи са грађанима

Цвијановићева прогласила победу: Ово је признање напору које сам уложила радећи са грађанима

Блиц 08.10.2018
Жељка Цвијановић је изјавила да је 74 одсто гласова пребројано, те да у трци за председника РС она има 226.777, а Вукота Говедарица 19.8299 гласова. – То значи разлику од 28.000 гласова. Очекујем да ће се тренд наставити… »
Жељка Цвијановић нова председница Републике Српске

Жељка Цвијановић нова председница Републике Српске

Ало 08.10.2018
Цвијановићева ће наследити Додика, који ће постати српски члан Председништва БиХ. Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Жељка Цвијановић прогласила је изборну победу. - Ја имам 226.797 гласова, а Говедарица 198.239 и то… »
Жељка Цвијановић прогласила победу!

Жељка Цвијановић прогласила победу!

Србија данас 08.10.2018
Она је поручила да има недостижну предност! Кандидат коалиције СНСД-ДНС-СП за председника Републике Српске Жељка Цвијановић прогласила је изборну победу. - Ја имам 226.797 гласова, а Говедарица 198.239 и то је предност од 28.558… »
"Република Српска има нову председницу!"

"Република Српска има нову председницу!"

Србија данас 08.10.2018
Узбудљиви избори у БиХ! "Република Српска има председницу", рекао је портпарол СНСД Радован Ковачевић. Када је реч о кандидатима за председника Републике Српске, Ковачевић је саопштио да је Жељка Цвијановић кандидат СНСД за… »

Вести дана »