Povezane vesti
Prevrnuo se turski kamion u blizini Smedereva
Politika 08.10.2018
SMEDEREVO - Turski kamion udario je rani jutros u središnju ogradu i prevrnuo se na auto-putu u blizini Smedereva u pravcu ka Beogradu, vozač je povređen, a saobraćaj je normalizovan oko 10 časova. Kako je za Tanjug izjavio Saša Nikolić iz Policijske… »
Kolaps na autoputu: Prevrnuo se kamion kod Smedereva, kolona duga 3 kilometra
Blic 08.10.2018
Teretni kamion koji je seleteo sa kolovoza i prevrnuo se kod Lozovičke česme na autoputu, u pravcu ka Beogradu, jutros oko 4.50, izazvao je potpuni kolaps na autoputu, budući da je kolona nepomičnih vozila duga oko 3 kilometara, saznaje "Blic". - Vozač… »
Prevrnuo se šleper na auto-putu, kolona vozila kod Smedereva
Novi magazin 08.10.2018
Na auto-putu kod "Lozovičke česme" danas se prevrnuo šleper u brzoj traci, što je dovelo do zastoja u saobraćaju, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije". Kako su preneli mediji, usled prevrtanja šlepera, kod Smederva se formirala kolona vozila od… »
Prevrnuo se kamion kod Smedereva! Kolaps na auto-putu, kolona duga 3 kilometra!
Kurir 08.10.2018
Teretni kamion koji je seleteo sa kolovoza i prevrnuo se na autoputu u blizini Smedereva, u pravcu ka Beogradu izazvao je potpuni kolaps na autoputu, budući da je kolona nepomičnih vozila duga oko 3 kilometara. - Već neko vreme čekamo u koloni koja se ne… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 12 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Nova.rs: Sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra u šest sati ujutru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 26 povezanih