Повезане вести
Два Албанца претучена у Новом Саду, један оперисан, други пуштен кући
РТВ 08.10.2018
НОВИ САД/БЕОГРАД - Младић албанске националности који је у ноћи између суботе и неделје претучен у Новом Саду, и који је том приликом задобио тешке телесне повреде, оперисан је и његово здравствено стање је стабилно, изјавио је… »
Вучић: Пронаћи нападаче на младиће албанске националности у Новом Саду
Слободна Европа 08.10.2018
Након саопштења Матице Албанаца да су двојица младића албанске националности претучени у Новом Саду, председник Србије Александар Вучић али и поједине странке и невладине организације осудили су напад. Министарство унутрашњих… »
Претучена два младића албанске националности у Новом Саду, државни врх тражи одговорност
Радио 021 08.10.2018
Двојица младића албанске националности Г. Б. (19) и Ц. М. (19) претучена су у ноћи између суботе и недеље, а један од њих је у животној опасности. Како је за 021 потврђено у Клиничком центру, Ц. М. је примљен са тешким… »
Албанци претучени у Новом Саду грешком?
Вечерње новости 08.10.2018
Први резултати истраге о нападу на двојицу младића албанске националности код Футошке пијаце у Новом Саду. М. Ћ: Не могу да тврдим да су нас напали јер су чули албански. ДВОЈИЦА младића албанске националности, М. Ћ. (19) и Б. Г… »
Унео ми се у лице и рекао "имаш неки проблем са мном"! Исповест албанских младића, претучених у Новом Саду! Ударио ме је…
Курир 08.10.2018
Са другом сам позвао такси, а младићи, који нису били у нашој близини, чули су да не говоримо српски, па су нас напали, каже Г. Б. (19) из Призрена, који је са Ћ. М. (19) брутално пребијен насред улице. Албанци Г. Б. (19) и Ћ. М… »
Из Призрена у Нови Сад по наду у посао, сачекале га батине
Н1 Инфо 08.10.2018
У центру Новог Сада у недељу ујутру нападнута су два тинејџера албанске националности. Према последњим информацијама, теже повређени младић је оперисан и његово стање је стабилно, док је други младић пуштен на кућно лечење… »
Исповест албанског младића пребијеног у новом саду: Нападач ме упитао да ли имам проблем са њим па ме ударио главом! А онда…
Курир 08.10.2018
Г.Б. који је са другом Ћ.М. (19) претучен у Футошкој улици у ноћи између суботе и недеље, сумња да су нападнути намерно, јер су се само нашли на улици пред групом младића. "Не могу да тврдим да су нас напали зато што смо… »
Војвођански секретар: Повређени младић албанске националности стабилно, у току истрага
Слободна Европа 08.10.2018
Младић албанске националности, који је претучен и тешко повређен у Новом Саду у ноћи између суботе и недеље, оперисан је и његово здравствено стање је стабилно. То је изјавио војвођански секретар за здравство Зоран Гојковић… »
Вучић: Тужан сам – идем у Казахстан, а посетио бих Албанце
Вечерње новости 08.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је жао што неће моћи да обиђе у новосадској болници два младића албанске националности који су претучени. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да му је жао што неће… »
Претучена двојица Албанаца у Новом Саду, једном живот у опасности
Глас Америке 08.10.2018
Матица Албанаца Србије из Новог Сада је саопштила да су двојица младића албанске националности претучена у Новом Саду, а да је један од њих тешко повређен и да је његов живот у опасности. Стижу осуде напада, а председник Србије… »
Покрајинска влада осудила напад на младиће албанске националности; Гојковић: Повређени су у стабилном стању
Блиц 08.10.2018
Покрајинска влада најоштрије осуђује тежак инцидент у којем су, у ноћи између суботе и недеље у Новом Саду, нападнута двојица младића албанске националности и истовремено тражи да се починиоци пронађу и казне у складу са… »
Полиција трага за нападачима на двојицу Албанаца
Н1 Инфо 08.10.2018
Полицијска управа у Новом Саду потврдила је да су двојица младића албанске националности нападнута и повређена у у недељу у 2.30 ујутро у новосадској Футошкој улици. Додају да интензивно раде на расветљавању случаја. Матица… »
Исповест претученог албанског младића: "Друг је дошао да се запосли у нс, обратио сам му се на албанском и почели су да нас…
Блиц 08.10.2018
"Друг и ја смо кренули кући, видели смо да је остао један линијски такси на станици. Рекао сам му на албанском да пожури. То су чула двојица момака који су нам ишли у сусрет и почела мучки да нас ударају. Затим су дошла још… »
Бериша: Момци нападнути само зато што су говорили албански
Н1 Инфо 08.10.2018
Зоран Гојковић, покрајински секретар за здравство, председник Уније Албанаца у Србији Демо Бериша и заменик градоначелника Новог Сада Срђан Кружевић су у Ургентном центру КЦВ обишли младића албанске националности који је у раним… »
Пастор о нападу на младиће албанске националности: Надлежни државни органи да истраже детаље, пронађу, приведу и казне…
Курир 08.10.2018
Председник Скупштине Војводине Иштван Пастор осудио је данас напад на младиће албанске националности, који се у ноћи измедју суботе и недеље догодио у Новом Саду. Пастор је у саопштењу позвао надлежне државне органе да истраже… »
Вучић: Нападачи на Албанце ће бити оштро кажњени
Мондо 08.10.2018
Александар Вучић најоштрије је данас осудио напад на двојицу држављана Србије албанске националности у Новом Саду. "Сви грађани морају имати једнаку зашттиту", поручио председник Србије. Фото: Тањуг/Раде Прелић Вучић је… »
Градоначелник Новог Сада осудио напад на албанце Вучевић: Овакви случајеви се не смеју толерисати!
Курир 08.10.2018
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић осудио је данас напад на двојицу младића албанске националности у том граду, оцењујући да је то "незаконит, нечасан и неморалан инцидент" који треба да буде санкционисан. "Морам да скренем… »
Вучевић: Ово није Нови Сад какав познајемо
Данас 08.10.2018
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић најоштрије је данас осудио напад на младиће албанске националности који се догодио у ноћи између суботе и недеље у Футошкој улици у Новом Саду и изразио наду да ће полиција брзо пронаћи… »
ЛСВ осудио нападе на младиће албанске националности
Данас 08.10.2018
Лига социјалдемократа Војводине најоштрије осуђује физички напад на две особе албанске националности у Новом Саду, саопштила је данас та странка. Матица Албанаца Србије саопштила је да су два младића претучена у ноћи између… »
Напад у Новом Саду: Албански тинејџери претучени у Футошкој улици, један се бори за живот
Курир 08.10.2018
Деветнаестогодишњи младићи Г. Б. и Ћ. М. албанске националности зверски су претучени у ноћи између суботе и недеље у Футошкој улици у Новом Саду. Како сазнаје ‘’Блиц’’ обијица су задобили тешке телесне повреде, а једном од њих… »
Два Албанца претучена у Новом Саду, један животно угрожен
Данас 07.10.2018
Двојица младића албанске националности претучена у Новом Саду током ноћи између суботе и недеље, од којих је један тешко повређен и његов живот је у опасности. Футошкој улици, на такси станици испред Рулета „Гаја“, два младића… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 40 минутајош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана