Povezane vesti

Uvek izvučeš najgore iz mene! Zerina urlala na Baneta, poručila mu da je ostavi na miru i da prestane da je guši! (video)

Uvek izvučeš najgore iz mene! Zerina urlala na Baneta, poručila mu da je ostavi na miru i da prestane da je guši! (video)

Telegraf 08.10.2018
- Ti mene nećeš da pustiš da dišem. Ja tebi ne dam da me gušiš! - vikala je Zerina. Bane Čolak i Zerina Hećo u poslednje vreme imaju žestoke svađe. Zerina je prošle noći zamolila Baneta da je ostavi na miru kako bi se odmorila od svega… »
Nevena Arsić je pre Zadruge bila voditeljka rijalitija, sa sestrom bliznakinjom je delila dečka transseksualca, a evo čime…

Nevena Arsić je pre Zadruge bila voditeljka rijalitija, sa sestrom bliznakinjom je delila dečka transseksualca, a evo čime…

Telegraf 08.10.2018
Nevena se nakon neuspelog voditeljskog angažmana povukle iz javnosti sve do učešća u Zadruzi. Nevena Arsić, jedna od atraktivnih bliznakinja koja je prošle noći napustila Zadrugu i ranije se pojavljivala u medijima. Ona i njena sestra Miljana… »
Najemotivnije pismo do sada, ukućani se umalo rasplakali! Izabran novi vođa u Zadruzi! (VIDEO)

Najemotivnije pismo do sada, ukućani se umalo rasplakali! Izabran novi vođa u Zadruzi! (VIDEO)

Telegraf 08.10.2018
Nevena Arsić je sinoć napustila Zadrugu, a svojim cimerima je uputila pismo i obavestila ih ko će biti novi vođa. Prošle noći Zadrugu je napustila bliznakinja Nevena Arsić. Ona je uprkos pobedi u igrici i dupliranju glasova bila slabija u duelu sa… »
Je.Ala si se sa mojim drugom perom! Nadežda doživela nervni slom posle svađe sa Mikijem, a jedna stvar ju je najviše…

Je.Ala si se sa mojim drugom perom! Nadežda doživela nervni slom posle svađe sa Mikijem, a jedna stvar ju je najviše…

Kurir 08.10.2018
Bivši ljubavnici Nadežda Biljić i Miki Đuričič daleko su od onog odnosa kakav su imali u Zadruzi 1, sa čime pevačica očigledno ne može da se pomiri Iako je Nadežda Biljić prilikom ulaska Mikija Đuričića u Zadrugu govorila kako više nema… »
Zerina dobila napad usred noći, nije mogla da diše, Miljana u panici dozivala pomoć! (VIDEO)

Zerina dobila napad usred noći, nije mogla da diše, Miljana u panici dozivala pomoć! (VIDEO)

Telegraf 08.10.2018
- Zerina! Jesi dobro?! Produkcijo! - vikala je Miljana nakon čega je uletelo obezbeđenje i Zerinu izvelo napolje. Zerina Hećo je prošle noći dobila gušenje i tako uplašila sve zadrugare koji su joj odmah pritekli u pomoć. "Što su ga ubacili… »

Vesti dana »