Повезане вести
Увек извучеш најгоре из мене! Зерина урлала на Банета, поручила му да је остави на миру и да престане да је гуши! (видео)
Телеграф 08.10.2018
- Ти мене нећеш да пустиш да дишем. Ја теби не дам да ме гушиш! - викала је Зерина. Бане Чолак и Зерина Хећо у последње време имају жестоке свађе. Зерина је прошле ноћи замолила Банета да је остави на миру како би се одморила од… »
Невена Арсић је пре Задруге била водитељка ријалитија, са сестром близнакињом је делила дечка транссексуалца, а ево чиме се…
Телеграф 08.10.2018
Невена се након неуспелог водитељског ангажмана повукле из јавности све до учешћа у Задрузи. Невена Арсић, једна од атрактивних близнакиња која је прошле ноћи напустила Задругу и раније се појављивала у медијима. Она и њена… »
Најемотивније писмо до сада, укућани се умало расплакали! Изабран нови вођа у Задрузи! (ВИДЕО)
Телеграф 08.10.2018
Невена Арсић је синоћ напустила Задругу, а својим цимерима је упутила писмо и обавестила их ко ће бити нови вођа. Прошле ноћи Задругу је напустила близнакиња Невена Арсић. Она је упркос победи у игрици и дуплирању гласова била… »
Је.Ала си се са мојим другом пером! Надежда доживела нервни слом после свађе са Микијем, а једна ствар ју је највише заболела…
Курир 08.10.2018
Бивши љубавници Надежда Биљић и Мики Ђуричич далеко су од оног односа какав су имали у Задрузи 1, са чиме певачица очигледно не може да се помири Иако је Надежда Биљић приликом уласка Микија Ђуричића у Задругу говорила како… »
Зерина добила напад усред ноћи, није могла да дише, Миљана у паници дозивала помоћ! (ВИДЕО)
Телеграф 08.10.2018
- Зерина! Јеси добро?! Продукцијо! - викала је Миљана након чега је улетело обезбеђење и Зерину извело напоље. Зерина Хећо је прошле ноћи добила гушење и тако уплашила све задругаре који су јој одмах притекли у помоћ. "Што су… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних