Povezane vesti

Svedočenje jednog od albanskih mladića baca novo svetlo na incident u Novom Sadu

Svedočenje jednog od albanskih mladića baca novo svetlo na incident u Novom Sadu

Sputnik 08.10.2018
Dvadesetogodišnji G. B, koji je s drugom C. M. (19) pretučen u Novom Sadu u noći između subote i nedelje, rekao je da misli da su napadnuti nasumično, jer su se samo našli na ulici pred grupom huligana koja je već učestvovala u tuči na tom mestu… »
KCV: Mladić povređen u Futoškoj operisan i u stabilnom stanju

KCV: Mladić povređen u Futoškoj operisan i u stabilnom stanju

Moj Novi Sad 08.10.2018
Mladić albanske nacionalnosti pretučen u Novom Sadu u noći između subote i nedelje, koji je zadobio teške telesne povrede, nalazi se na jedinici poluintenzivne nege i očekuje se da će u narednim danima biti pušten na kućno lečenje. U Urgentom… »
Pretučeni mladić albanske nacionalnosti za 021.rs: Napali su nas nepoznati momci kada smo krenuli na taksi

Pretučeni mladić albanske nacionalnosti za 021.rs: Napali su nas nepoznati momci kada smo krenuli na taksi

Radio 021 08.10.2018
Dvadesetogodišnji G.B. koji je sa drugom C.M. (19) pretučen u Futoškoj ulici u noći između subote i nedelje, za 021.rs je rekao da sumnja da su napadnuti nasumično, jer su se samo našli na ulici pred grupom huligana koja je već učestvovala u… »
Pretučeni mladići albanske nacionalnosti u Futoškoj ulici

Pretučeni mladići albanske nacionalnosti u Futoškoj ulici

NoviSad.com 08.10.2018
Novi Sad - Dvojica mladića albanske nacionalnosti G. B. (20) i C. M. (19) pretučena su u noći između subote i nedelje, a jedan od njih je u životnoj opasnosti. Incident se dogodio u Futoškoj ulici, na taksi stanici ispred Ruleta "Gaja", nešto posle… »
REAGOVANJA: "Napad na albanske mladiće u NS okarakterisati kao krivično delo ubistva u pokušaju"

REAGOVANJA: "Napad na albanske mladiće u NS okarakterisati kao krivično delo ubistva u pokušaju"

Moj Novi Sad 08.10.2018
Povodom fizičkog napada na dva mladića albanske nacionalnosti, koji se desio u noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici u Novom Sadu, na adresu našeg portala stigle su reakcije iz više političkih partija i organizacija. Inicijativa mladih za… »
Dva mladića albanske nacionalnosti pretučena u Futoškoj ulici, jedan životno ugrožen

Dva mladića albanske nacionalnosti pretučena u Futoškoj ulici, jedan životno ugrožen

Moj Novi Sad 08.10.2018
Matica Albanaca Srbije iz Novog Sada je saopštila da su dvojica mladića albanske nacionalnosti pretučena u Novom Sadu, od kojih je jedan teško povređen i njegov život je u opasnosti. U noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici, na taksi… »
Mi nismo divljaci, ovo je uređena zemlja! Vučić osudio napad na dvojicu Albanaca u Novom Sadu

Mi nismo divljaci, ovo je uređena zemlja! Vučić osudio napad na dvojicu Albanaca u Novom Sadu

Telegraf 08.10.2018
- Kako da tražim od Jensa Stoltenberga da Srbi budu zaštićeni na KiM, ako nismo u stanju da zaštitimo građane druge nacionalnosti u našoj zemlji - zapitao se Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najoštrije je danas osudio napad na dvojicu… »
Dva mladića pretučena u Novom Sadu: Jedan je u teškom stanju, ima prelom glave i izliv krvi u mozak

Dva mladića pretučena u Novom Sadu: Jedan je u teškom stanju, ima prelom glave i izliv krvi u mozak

Telegraf 08.10.2018
Nezvanično, mladiće je napala nepoznata grupa od četiri osobe. Mladići G. B. (19) i Ć. M. (19) albanske nacionalnosti pretučeni su u noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici u Novom Sadu. Zadobili su teške telesne povrede, a jednom od njih… »

Vesti dana »