Povezane vesti
Izabran novi vođa: Poruka koju je poslala izbačena ukućanka umalo rasplakala sve
Blic 08.10.2018
Publika je odlučila sinoć da imanje napusti Nevena Arsić, ali njena sestra Miljana je ostala je ostala u rijalitiu. Kao što je poznato, izbačeni uvek bira novog vođu u rijalitiju pa je tako Nevena postavila za vođu svoju sestru Miljanu, što nikoga… »
Da li je neko drugačije očekivao?! Njena sestra je napustila Zadrugu 2, a sad ju je postavila za gazdu i stigle su prve…
Kurir 08.10.2018
Nevena Arsić, koja je napustila rijaliti Zadrugu, očekivano je za gazdu postavila sestru bliznakinju Miljanu Arsić. "Dragi moji svima želim da budete dobri ljudi. Čuvajte mi moj život, moju polovinu, moje sve: Volim te, ljubavi srećo. bebo, budi… »
Vesti dana »

Kontranapad spinom u zaustavnom vremenu: Predsednik očekuje nerede a građani pravdu i solidarnost
Radio 021 pre 2 satajoš 58 povezanih

Neka se posreći na Svetskom prvenstvu: Milica Gardašević pomešanih emocija posle četvrtog mesta na EP u Holandiji
Večernje novosti pre 1 satjoš 50 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 2 satajoš 42 povezane

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 9 satijoš 25 povezanih