Povezane vesti
I mene i nju je šutnuo kao kerove! Luna oplela po Slobi, pa otkrila o čemu je pričala sa Kijom u finalu Zadruge! (video)
Telegraf 08.10.2018
- Ispostavilo se da sve što je ona pričala o Slobi bilo je tačno, a ja sam mislila da ona laže - priznala je Luna. Luna Đogani je u razgovoru sa Stanijom Dobrojević žestoko oplela po svom bivšem momku Slobi Radanoviću. Đoganijeva je priznala da sa… »
Svi bruje o tome da Kija podržava Staniju: Kockareva se oglasila i stavila tačku! Evo na čijoj je strani pobednica rijalitija…
Kurir 08.10.2018
Kristina Kija Kockar podržala je Staniju Dobrojević koja je izvodila koreografiju uz njenu pesmu u rijalitiju, što je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama. Pobednica rijalitija "Zadruga" oglasila se na Instagramu i svima saopštila da nikoga ne… »
Kija pohvalila Stanijin nastup, napali je da je na njenoj strani, a ona im na to uzvratila žestokim odgovorom! (foto)
Telegraf 08.10.2018
- Ostalo me ne zanima - napisala je Kija između ostalog u komentaru. Ženska grupa koja je sinoć u Zadruzi sa pesmom Kije i Ministarki "Ne vraćam se na staro" nastupila pod brojem osam, a na čijem čelu je bila Stanija Dobrojević, ostavila je jak utisak… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 35 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 61 povezana
STIGAO UNUK! Porodila se ćerka Suzane Mančić, u pola noći sestra je tajno odvela u porodilište – evo koje staro srpsko ime nosi dečak!
Svet & Skandal pre 1 satjoš 27 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 27 povezanih
Gužve na Gradini, Batrovcima, Horgošu; međuprostor popunjen na Preševu i Prohoru Pčinjskom
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 24 povezane