Povezane vesti
I mene i nju je šutnuo kao kerove! Luna oplela po Slobi, pa otkrila o čemu je pričala sa Kijom u finalu Zadruge! (video)
Telegraf 08.10.2018
- Ispostavilo se da sve što je ona pričala o Slobi bilo je tačno, a ja sam mislila da ona laže - priznala je Luna. Luna Đogani je u razgovoru sa Stanijom Dobrojević žestoko oplela po svom bivšem momku Slobi Radanoviću. Đoganijeva je priznala da sa… »
Svi bruje o tome da Kija podržava Staniju: Kockareva se oglasila i stavila tačku! Evo na čijoj je strani pobednica rijalitija…
Kurir 08.10.2018
Kristina Kija Kockar podržala je Staniju Dobrojević koja je izvodila koreografiju uz njenu pesmu u rijalitiju, što je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama. Pobednica rijalitija "Zadruga" oglasila se na Instagramu i svima saopštila da nikoga ne… »
Kija pohvalila Stanijin nastup, napali je da je na njenoj strani, a ona im na to uzvratila žestokim odgovorom! (foto)
Telegraf 08.10.2018
- Ostalo me ne zanima - napisala je Kija između ostalog u komentaru. Ženska grupa koja je sinoć u Zadruzi sa pesmom Kije i Ministarki "Ne vraćam se na staro" nastupila pod brojem osam, a na čijem čelu je bila Stanija Dobrojević, ostavila je jak utisak… »
Vesti dana »
VJT: Policija po nalogu tužilaštva ušla u Zavod za zaštitu spomenika zbog sumnji u javne nabavke
Radio 021 pre 6 satijoš 29 povezanih
Šokantan izveštaj iz SAD: Iran ima daleko veću vojnu moć nego što Pentagon tvrdi!
Večernje novosti pre 46 minutajoš 37 povezanih
SAD kažu da nema čvrstog roka za iranski predlog usred zastoja oko Ormuskog moreuza
Bloomberg Adria pre 16 minutajoš 39 povezanih
Jamal iskoristio penalom ali je "Kamp nou" ostao u šoku: Najbolji igrač Barse se povredio
Telegraf pre 51 minutajoš 35 povezanih