Povezane vesti

I mene i nju je šutnuo kao kerove! Luna oplela po Slobi, pa otkrila o čemu je pričala sa Kijom u finalu Zadruge! (video)

I mene i nju je šutnuo kao kerove! Luna oplela po Slobi, pa otkrila o čemu je pričala sa Kijom u finalu Zadruge! (video)

Telegraf 08.10.2018
- Ispostavilo se da sve što je ona pričala o Slobi bilo je tačno, a ja sam mislila da ona laže - priznala je Luna. Luna Đogani je u razgovoru sa Stanijom Dobrojević žestoko oplela po svom bivšem momku Slobi Radanoviću. Đoganijeva je priznala da… »
Svi bruje o tome da Kija podržava Staniju: Kockareva se oglasila i stavila tačku! Evo na čijoj je strani pobednica…

Svi bruje o tome da Kija podržava Staniju: Kockareva se oglasila i stavila tačku! Evo na čijoj je strani pobednica…

Kurir 08.10.2018
Kristina Kija Kockar podržala je Staniju Dobrojević koja je izvodila koreografiju uz njenu pesmu u rijalitiju, što je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama. Pobednica rijalitija "Zadruga" oglasila se na Instagramu i svima saopštila da nikoga… »
Kija pohvalila Stanijin nastup, napali je da je na njenoj strani, a ona im na to uzvratila žestokim odgovorom! (foto)

Kija pohvalila Stanijin nastup, napali je da je na njenoj strani, a ona im na to uzvratila žestokim odgovorom! (foto)

Telegraf 08.10.2018
- Ostalo me ne zanima - napisala je Kija između ostalog u komentaru. Ženska grupa koja je sinoć u Zadruzi sa pesmom Kije i Ministarki "Ne vraćam se na staro" nastupila pod brojem osam, a na čijem čelu je bila Stanija Dobrojević, ostavila je jak… »

Vesti dana »