Повезане вести
И мене и њу је шутнуо као керове! Луна оплела по Слоби, па открила о чему је причала са Кијом у финалу Задруге! (видео)
Телеграф 08.10.2018
- Испоставило се да све што је она причала о Слоби било је тачно, а ја сам мислила да она лаже - признала је Луна. Луна Ђогани је у разговору са Станијом Добројевић жестоко оплела по свом бившем момку Слоби Радановићу. Ђоганијева… »
Сви брује о томе да Кија подржава Станију: Коцкарева се огласила и ставила тачку! Ево на чијој је страни победница ријалитија…
Курир 08.10.2018
Кристина Кија Коцкар подржала је Станију Добројевић која је изводила кореографију уз њену песму у ријалитију, што је изазвало буру коментара на друштвеним мрежама. Победница ријалитија "Задруга" огласила се на Инстаграму и свима… »
Кија похвалила Станијин наступ, напали је да је на њеној страни, а она им на то узвратила жестоким одговором! (фото)
Телеграф 08.10.2018
- Остало ме не занима - написала је Кија између осталог у коментару. Женска група која је синоћ у Задрузи са песмом Кије и Министарки "Не враћам се на старо" наступила под бројем осам, а на чијем челу је била Станија Добројевић… »
Вести дана »

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 4 сатијош 17 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 30 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 5 сатијош 28 повезаних