Povezane vesti

"Ostala sam bez životne polovine": Bivša voditeljka i učesnica "Zadruge" tužna i ogorčena: "Neki će tek videti šta je…

"Ostala sam bez životne polovine": Bivša voditeljka i učesnica "Zadruge" tužna i ogorčena: "Neki će tek videti šta je…

Blic 09.10.2018
Nevena Arsić pre dve večeri je napustila "Zadrugu 2" budući da je imala najmanje glasova publike, a rastanak od sestre Miljane koja je ostala u rijalitiju veoma teško podnosi. Bivše voditeljke Miljana i Nevena Arsić u "Zadruzi 2" bile su… »
Zadrugare nazvala primitivnim ološima i jadnim dušama: Samo što je ispala, bliznakinja se obratila fanovima, pa im uputila…

Zadrugare nazvala primitivnim ološima i jadnim dušama: Samo što je ispala, bliznakinja se obratila fanovima, pa im uputila…

Kurir 09.10.2018
Nakon što je ispala iz rijalitija "Zadruga 2" bliznakinja Nevena Arsić oglasila se na svom Instagram profilu i oplela po svima koju su razdvojili nju i Miljanu. Ona ne može da živi bez svoje "druge polovine" i jako joj je teško palo ovo razdvajanje… »
Bolje je za njih da se ne vratim! Nevena Arsić se nakon izbacivanja iz Zadruge oglasila javnom porukom

Bolje je za njih da se ne vratim! Nevena Arsić se nakon izbacivanja iz Zadruge oglasila javnom porukom

Telegraf 09.10.2018
- Čim sam otišla u izolaciju, pokrali su nam sve, vređaju i udaraju nisko, jer znaju koliko smo slabe jedna bez druge - napisala je bliznakinja Arsić. Nevena Arsić završila je svoje učešće u "Zadruzi" nakon mesec dana boravka u njoj. Voditeljka… »

Vesti dana »