Повезане вести

"Остала сам без животне половине": Бивша водитељка и учесница "Задруге" тужна и огорчена: "Неки ће тек видети шта је бол!"…

"Остала сам без животне половине": Бивша водитељка и учесница "Задруге" тужна и огорчена: "Неки ће тек видети шта је бол!"…

Блиц 09.10.2018
Невена Арсић пре две вечери је напустила "Задругу 2" будући да је имала најмање гласова публике, а растанак од сестре Миљане која је остала у ријалитију веома тешко подноси. Бивше водитељке Миљана и Невена Арсић у "Задрузи 2"… »
Задругаре назвала примитивним олошима и јадним душама: Само што је испала, близнакиња се обратила фановима, па им упутила…

Задругаре назвала примитивним олошима и јадним душама: Само што је испала, близнакиња се обратила фановима, па им упутила…

Курир 09.10.2018
Након што је испала из ријалитија "Задруга 2" близнакиња Невена Арсић огласила се на свом Инстаграм профилу и оплела по свима коју су раздвојили њу и Миљану. Она не може да живи без своје "друге половине" и јако јој је тешко… »
Боље је за њих да се не вратим! Невена Арсић се након избацивања из Задруге огласила јавном поруком

Боље је за њих да се не вратим! Невена Арсић се након избацивања из Задруге огласила јавном поруком

Телеграф 09.10.2018
- Чим сам отишла у изолацију, покрали су нам све, вређају и ударају ниско, јер знају колико смо слабе једна без друге - написала је близнакиња Арсић. Невена Арсић завршила је своје учешће у "Задрузи" након месец дана боравка у… »

Вести дана »