Povezane vesti

Zadruga 2: Dobila šolju u glavu! Hoće li biti diskvalifikacije?! (VIDEO)

Zadruga 2: Dobila šolju u glavu! Hoće li biti diskvalifikacije?! (VIDEO)

Svet plus 09.10.2018
Zerine Hećo i Bane Čolaka u rijalitiju "Zadruga 2" ne prestaju da se svađaju! Marija Kulić je komentarisala njihovu vezu i rekla šta misli, a to je jako pogodilo Zerinu. Miljana je dobila šolju u glavu! Hoće li biti diskvalifikacije?! Zerina je… »
Tuča u "zadruzi": Miljana napala Zerinu, pa dobila šoljom u glavu (video)

Tuča u "zadruzi": Miljana napala Zerinu, pa dobila šoljom u glavu (video)

Blic 09.10.2018
Posle Miljaninih provokacija Zerina je uzela šolju i gađala Kulićevu u glavu. Miljana je komentarisala Zerininu vezu sa Banetom Čolakom, s obzirom na to da se ovo dvoje poslednjih dana često svađaju. - Kaže da ima dete od četiri godine, i ja imam… »
Sloba radanović je užasno ljubomoran na njega: Luna priznala da je htela da izludi bivšeg dečka praveći scene sa njim…

Sloba radanović je užasno ljubomoran na njega: Luna priznala da je htela da izludi bivšeg dečka praveći scene sa njim…

Kurir 09.10.2018
Luna Đogani a ticalo se njenog odnosa sa Markom Miljkovićem. "Ne lupajte! Nije mi se sviđao nego sam pravila Slobu ljubomornim. Nikad mi se nije sviđao. On jeste lep dečko, ali nije moj tip, ja sam sa njim samo Slobu pravila ljubomornim. Sloba je na… »
Zerina gađala Miljanu šoljom, umalo joj nije razbila glavu, a onda se umešala i Marija pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Zerina gađala Miljanu šoljom, umalo joj nije razbila glavu, a onda se umešala i Marija pa nastao opšti haos! (VIDEO)

Telegraf 09.10.2018
- Za ovo što si je pogodila ili ćeš da te kazne ili te ja gađam šoljom u glavu?! Fu*aro jedna, fu*setino jedna! - vikala je Marija. Zerina Hećo i Bane Čolak su već danima u lošim odnosima, a njihove svađe svakodnevno imaju prilike da vide svi… »
Sloba je ljubomoran na njega! Luna priznala da je htela da izludi Radanovića praveći scene sa Markom Miljkovićem! (VIDEO)

Sloba je ljubomoran na njega! Luna priznala da je htela da izludi Radanovića praveći scene sa Markom Miljkovićem! (VIDEO)

Telegraf 09.10.2018
- Kada je on mogao da popi*a po meni, mogla sam i ja po njemu - rekla je Luna. Zadrugari su prošle noći pred spavanje igrali igru istine kako bi lakše zaspali. Jedno pitanje je bilo upućeno Luni Đogani, a ticalo se njenog odnosa sa Markom… »
Prvo je nazvala prostitutkom, a onda jakom ženom: Zerina je i dalje na meti kulićevih, a samo pokušava da se reši baneta…

Prvo je nazvala prostitutkom, a onda jakom ženom: Zerina je i dalje na meti kulićevih, a samo pokušava da se reši baneta…

Kurir 09.10.2018
Veza Zerine Hećo i Banete Čolaka na ispitivačkoj je klupi od strane zadrugara, s obzirom d anjihove svađe i nesuglasice ne prestaju. Marija Kulić se prva izjasnila šta misli o tome, a to je jako pogodilo Zerinu. "Ovde nema ljubavi, ja sam to odmah… »

Vesti dana »