Povezane vesti
Vučić u trećoj poseti Kazahstanu: Razmenjena odlikovanja, uručena mu počasna titula, potpisani sporazumi i dobijena…
Telegraf 09.10.2018
Vučić se obratio studentima u amfiteatru ove moderne obrazovne ustanove u Astani. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u trećoj zvaničnoj poseti Kazahstanu, gde je predviđeno da delegacija od nekoliko ministara, gradonačelnika i… »
Vučić zove kazahstanske biznismene da dođu u Srbiju: Predsednik ima posebnu molbu za Petrohemiju (FOTO)
Telegraf 09.10.2018
Vučić je rekao da se trenutno zajedno sa Kazahstanom radi na manjem korigovanju našeg sporazuma sa Evroazijskom unijom, kako bi omogućili bescarinski izvoz više proizvoda, između ostalih sira, živinskog mesa, cigareta. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Da li Đilas misli da građanima ponudi televiziju na kojoj će se prikazivati "Veliki brat": Vučić o zahtevu lidera SzS da…
Telegraf 09.10.2018
- To što bi neko nekoga da zatvara, gasi, progoni...da sam ja to rekao pre nekoliko godina, ili bilo kada, koliko biste imali reakcija protiv mene, na koliko mesta bih smeo da se pojavim, svi bi tražili da budem bojkotovan u medijima - primetio je… »
Zašto je Vučić u Kazahstan poveo pet ministara i dva gradonačelnika? (FOTO) (VIDEO)
Telegraf 09.10.2018
U delegaciji su Zorana Mihajlović, Rasim Ljajić, Branislav Nedimović, Aleksandar Antić, Aleksandar Vulin i gradonačelnici Beograda i Novog Sada Zoran Radojičić i Miloš Vučević. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u dvodnevnu posetu Kazahstanu… »
Vesti dana »

Napadnut profesor muzičke škole Isidor Bajić, uhapšen napadač
Novi magazin pre 37 minutajoš 17 povezanih

BCLJP: Evropski sud za ljudska prava zatražio od Srbije da se do 31. marta izjasni u vezi sa upotrebom “zvučnog topa”
Insajder pre 5 satijoš 17 povezanih

Veselinović: Borba studenata natjerala sindikate u Srbiji da sjednu za jedan sto
Al Jazeera pre 6 satijoš 11 povezanih

Dragan Šutanovac novi ambasador Srbije u Americi, Jelena Milić opozvana iz Hrvatske
Danas pre 11 satijoš 29 povezanih

Francusko predsedništvo: Najavljeni dogovori o Ukrajini idu u pravom smeru ali nedovoljni
Novi magazin pre 1 satjoš 54 povezane