Povezane vesti
Bez vode zbog havarije deo Klise
Moj Novi Sad 09.10.2018
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog sanacije nastale havarije bez vode će do 17 časova biti deo Klise (leva strana gledano iz pravca centra grada) oivičen ulicama Sentandrejski put, Primorska i Velebitska. Postoji mogućnost da će u toku… »
Deo Podbare bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 9. oktobra, do 14 sati biti deo ulice Patrijarha Čarnojevića – od Temerinske do Tekelijine ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Salajke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 09.10.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas, 9. oktobra, do 12 sati biti Užička ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Jako nevreme pogodilo sever Srbije: Obilna kiša u Subotici, oborena stabla u Bajmoku, RHMZ izdao hitno upozorenje
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih

Srbija završila pripreme za Evrobasket ubedljivom pobedom nad Slovenijom, Pešić zadovoljan pristupom
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 49 povezanih

Izraelski premijer odobrio plan uspostavljanja kontrole nad gradom Gaza i poraza Hamasa
Sputnik pre 1 satjoš 38 povezanih

Ekskluziva Rojtersa: Ovo su svi uslovi koje je Putin postavio Ukrajini
Vesti online pre 2 satajoš 26 povezanih

„Vučić je prevarant i sve što radi u ekonomskoj politici je prevara“
Pravda pre 5 satijoš 26 povezanih