Povezane vesti
"Novac nije izgubljen, on je uvećan": Sergej Trifunović o radu fondacije i prijavi protiv njega
Blic 09.10.2018
Za 4,5 godina postojanja, Humanitarna fondacija "Podrži život"opslužio oko 80-oro bolesne dece i spasio šest dečijih života", rekao je danas Sergej Trifunović, glumac i osnivač fonda. O tome što je fondacija uplaćivala novac u investicioni fond… »
Trifunović: Krivična prijava protiv mene samo u tabloidu
N1 Info 09.10.2018
Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije "Podrži život". Trifunović je rekao i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u koji… »
Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više
Nova ekonomija 09.10.2018
Sergej Trifunović: Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije Podrži život. Protiv Trifunovića je krivičnu prijavu pokrenuo Savet za monitoring… »
Ne staje hajka na Sergeja
Vesti online 09.10.2018
Glumac Sergej Trifunović je povodom najave ministra zdravlja Zlatibora Lončara da će izvršiti kontrolu humanitarnog fonda Podrži život čiji je glumac osnivač, uzvratio žestoko. Lončara je putem Tvitera indirektno optužio da je pripadnik zemunskog klana… »
Vesti dana »

Spremite se, sledi još jedan toplotni talas: U ovim gradovima biće najtoplije! Ovo su saveti stručnjaka
Telegraf pre 3 satajoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 5 satijoš 36 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 3 satajoš 58 povezanih

Prva reakcija Rusije na Trampov mirovni plan: "Potpuno prihvatljivo" (video)
Pravda pre 8 minutajoš 63 povezane