Povezane vesti
"Novac nije izgubljen, on je uvećan": Sergej Trifunović o radu fondacije i prijavi protiv njega
Blic 09.10.2018
Za 4,5 godina postojanja, Humanitarna fondacija "Podrži život"opslužio oko 80-oro bolesne dece i spasio šest dečijih života", rekao je danas Sergej Trifunović, glumac i osnivač fonda. O tome što je fondacija uplaćivala novac u investicioni fond… »
Trifunović: Krivična prijava protiv mene samo u tabloidu
N1 Info 09.10.2018
Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije "Podrži život". Trifunović je rekao i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u… »
Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više
Nova ekonomija 09.10.2018
Sergej Trifunović: Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije Podrži život. Protiv Trifunovića je krivičnu prijavu pokrenuo Savet za… »
Ne staje hajka na Sergeja
Vesti online 09.10.2018
Glumac Sergej Trifunović je povodom najave ministra zdravlja Zlatibora Lončara da će izvršiti kontrolu humanitarnog fonda Podrži život čiji je glumac osnivač, uzvratio žestoko. Lončara je putem Tvitera indirektno optužio da je pripadnik… »
Vesti dana »
Đukić Dejanović: Dopisi školama bili su podsećanje na zakonske obaveze, a ne pretnje
Radio 021 pre 1 satjoš 60 povezanih
Predstavila se nezavisna Anketna komisija za pad nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Beta pre 5 satijoš 17 povezanih
Upravni odbor AKS prihvatio odluku Višeg suda: Nema potpune obustave rada
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca u Srbiji: Promet opao za 37 odsto, kažu iz Poreske uprave
BBC News pre 4 satijoš 16 povezanih
Izvestiteljka UN: Trampov plan za Gazu nelegalan, nemoralan i potpuno apsurdan
Beta pre 5 satijoš 62 povezane