Повезане вести
"Новац није изгубљен, он је увећан": Сергеј Трифуновић о раду фондације и пријави против њега
Блиц 09.10.2018
За 4,5 година постојања, Хуманитарна фондација "Подржи живот"опслужио око 80-оро болесне деце и спасио шест дечијих живота", рекао је данас Сергеј Трифуновић, глумац и оснивач фонда. О томе што је фондација уплаћивала новац у… »
Трифуновић: Кривична пријава против мене само у таблоиду
Н1 Инфо 09.10.2018
Кривична пријава против мене постоји само у таблоиду и нигде више, каже Сергеј Трифуновић, глумац и човек који стоји иза рада Хуманитарне фондације "Подржи живот". Трифуновић је рекао и да је финансијска инспекција испитивала… »
Кривична пријава против мене постоји само у таблоиду и нигде више
Нова економија 09.10.2018
Сергеј Трифуновић: Кривична пријава против мене постоји само у таблоиду и нигде више, каже Сергеј Трифуновић, глумац и човек који стоји иза рада Хуманитарне фондације Подржи живот. Против Трифуновића је кривичну пријаву покренуо… »
Не стаје хајка на Сергеја
Вести онлине 09.10.2018
Глумац Сергеј Трифуновић је поводом најаве министра здравља Златибора Лончара да ће извршити контролу хуманитарног фонда Подржи живот чији је глумац оснивач, узвратио жестоко. Лончара је путем Твитера индиректно оптужио да је… »
Вести дана »

Вучић: Народ је победио, сад треба сви да се ујединимо и кренемо напред
РТС пре 4 минутајош 49 повезаних

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 7 сатијош 16 повезаних

Албанац опет провоцира: Разбеснео Србе након елиминације, а сада наставио...
Вечерње новости пре 7 сатијош 36 повезаних

Сјајне вести за Делије: Клуб открио када могу купити карте за Лигу Европе!
Хот спорт пре 9 минутајош 28 повезаних