Povezane vesti

"Novac nije izgubljen, on je uvećan": Sergej Trifunović o radu fondacije i prijavi protiv njega

"Novac nije izgubljen, on je uvećan": Sergej Trifunović o radu fondacije i prijavi protiv njega

Blic 09.10.2018
Za 4,5 godina postojanja, Humanitarna fondacija "Podrži život"opslužio oko 80-oro bolesne dece i spasio šest dečijih života", rekao je danas Sergej Trifunović, glumac i osnivač fonda. O tome što je fondacija uplaćivala novac u investicioni fond… »
Trifunović: Krivična prijava protiv mene samo u tabloidu

Trifunović: Krivična prijava protiv mene samo u tabloidu

N1 Info 09.10.2018
Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije "Podrži život". Trifunović je rekao i da je finansijska inspekcija ispitivala investicioni fond u… »
Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više

Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više

Nova ekonomija 09.10.2018
Sergej Trifunović: Krivična prijava protiv mene postoji samo u tabloidu i nigde više, kaže Sergej Trifunović, glumac i čovek koji stoji iza rada Humanitarne fondacije Podrži život. Protiv Trifunovića je krivičnu prijavu pokrenuo Savet za… »
Ne staje hajka na Sergeja

Ne staje hajka na Sergeja

Vesti online 09.10.2018
Glumac Sergej Trifunović je povodom najave ministra zdravlja Zlatibora Lončara da će izvršiti kontrolu humanitarnog fonda Podrži život čiji je glumac osnivač, uzvratio žestoko. Lončara je putem Tvitera indirektno optužio da je pripadnik… »

Vesti dana »