Povezane vesti
Beba ostavljena na pragu crkve u Čajetini
Radio 021 09.10.2018
U centru Čajetine, na pragu crkve, jutros je pronađena ostavljena beba, koja je po proceni lekara tek rođena. Bebu je pronašla oko pola sedam Nada Milošević, dok je kao i svako jutro, šetala psa, koji ju je i doveo do ulaska u crkvu. "Čula sam… »
Novi magazin 09.10.2018
U centru Čajetine, na pragu crkve, jutros je pronađena ostavljena beba, koja je po proceni lekara tek rođena. Kako piše N1, bebu je pronašla oko pola sedam Nada Milošević, dok je kao i svako jutro, šetala psa, koji ju je i doveo do ulaska u crkvu… »
Nada je našla ostavljenu bebu na pragu crkve! Šetala sam psa, čuli smo neke zvuke! Još sam uzbuđena, ne razumem takav…
Kurir 09.10.2018
Čajetinka Nada Milošević nije ni sumnjala da će tokom šetnje svog psa naići na bebu koja je ostavljena na pragu crkve. Nju je ka bebi povukao ljubimac, a ona je i dalje uzbuđena zbog svega što se jutros desilo. - Ja sam čula nešto što mi je… »
N1 Info 09.10.2018
U centru Čajetine, na pragu crkve, jutros je pronađena ostavljena beba, koja je po proceni lekara tek rođena. Izvor: N1 Bebu je pronašla oko pola sedam Nada Milošević, dok je kao i svako jutro, šetala psa, koji ju je i doveo do ulaska u crkvu… »
Pronađena beba u čajetinskoj crkvi
Danas 09.10.2018
Novorođena beba pronađena je rano jutros na pragu crkve Svetog Arhangela Gavrila, koja se nalazi u centru Čajetine. Ostavljenog dečaka, od oko tri kilograma i starog svega nekoliko sati, koji je bio umotan u tkaninu, primetila je žena koja živi u… »
Šok u Čajetini: Beba ostavljena na pragu crkve!
Mondo 09.10.2018
Na pragu Crkve Svetog Arhangela Gavrila u centru Čajetine jutros je nađena živa i zdrava beba stara tek nekoliko sati. Foto: Guliver/Getty images/Sean Gallup ilustracija Bebu je, piše "Kurir", ugledala komšinica koja je odmah pozvala sveštenika, oca… »
Slika koja će vam slomiti srce: Tek rođen dečačić ostavljen ispred crkve u Čajetini
Blic 09.10.2018
Beba muškog pola, najverovatnije stara tek nekoliko sati, pronađena je jutros ispred vrata crkve Svetog Arhangela Gavrila u Čajetini, saznaje „Blic“. Čuvši tihi plač, novorođenče koje je bilo zamotano u ćebe, primetila je jedna Čajetinka… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ogradili se od organizacije Stav i PSG: „Sami ćemo odlučivati o svom protestu, bez manipulacija“
Nova pre 19 minutajoš 21 povezana

Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova! "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Kurir pre 13 minutajoš 18 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih