Повезане вести
Беба остављена на прагу цркве у Чајетини
Радио 021 09.10.2018
У центру Чајетине, на прагу цркве, јутрос је пронађена остављена беба, која је по процени лекара тек рођена. Бебу је пронашла око пола седам Нада Милошевић, док је као и свако јутро, шетала пса, који ју је и довео до уласка у… »
Нови магазин 09.10.2018
У центру Чајетине, на прагу цркве, јутрос је пронађена остављена беба, која је по процени лекара тек рођена. Како пише Н1, бебу је пронашла око пола седам Нада Милошевић, док је као и свако јутро, шетала пса, који ју је и довео… »
Н1 Инфо 09.10.2018
У центру Чајетине, на прагу цркве, јутрос је пронађена остављена беба, која је по процени лекара тек рођена. Извор: Н1 Бебу је пронашла око пола седам Нада Милошевић, док је као и свако јутро, шетала пса, који ју је и довео до… »
Нада је нашла остављену бебу на прагу цркве! Шетала сам пса, чули смо неке звуке! Још сам узбуђена, не разумем такав чин!…
Курир 09.10.2018
Чајетинка Нада Милошевић није ни сумњала да ће током шетње свог пса наићи на бебу која је остављена на прагу цркве. Њу је ка беби повукао љубимац, а она је и даље узбуђена због свега што се јутрос десило. - Ја сам чула… »
Шок у Чајетини: Беба остављена на прагу цркве!
Мондо 09.10.2018
На прагу Цркве Светог Архангела Гаврила у центру Чајетине јутрос је нађена жива и здрава беба стара тек неколико сати. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Сеан Галлуп илустрација Бебу је, пише "Курир", угледала комшиница која је одмах… »
Пронађена беба у чајетинској цркви
Данас 09.10.2018
Новорођена беба пронађена је рано јутрос на прагу цркве Светог Архангела Гаврила, која се налази у центру Чајетине. Остављеног дечака, од око три килограма и старог свега неколико сати, који је био умотан у тканину, приметила је… »
Слика која ће вам сломити срце: Тек рођен дечачић остављен испред цркве у Чајетини
Блиц 09.10.2018
Беба мушког пола, највероватније стара тек неколико сати, пронађена је јутрос испред врата цркве Светог Архангела Гаврила у Чајетини, сазнаје „Блиц“. Чувши тихи плач, новорођенче које је било замотано у ћебе, приметила је једна… »
Вести дана »
Власник Курира Игор Жежељ постао трећи највећи акционар Београдске аутобуске станице
Нова економија пре 4 минутајош 2 повезане
Пентагон: Четири особе погинуле у нападу на брод код обалних вода Латинске Америке
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних