Povezane vesti
ZUKORLIĆ: ISIS MI PRIJETI JER PREDSTAVLJAM UMJERENI ISLAM
Sandžak haber 09.10.2018
Poslanik Muamer Zukorlić kaže da mu je takozvana Islamska država (ISIS) uputila pretnje smrću jer, kako je istakao, predstavlja umjereni, a ne ekstremni islam. Zukorlić je zbog tih pretnji dobio i policijsko obezbeđenje.“Smetnja sam im jer sam predvodio… »
Zukorlić: ISIS mi preti jer predstavljam umereni islam
IndeksOnline 09.10.2018
BEOGRAD – Poslanik Muamer Zukorlić kaže da mu je takozvana Islamska država (ISIS) uputila pretnje smrću jer, kako je istakao, predstavlja umereni, a ne ekstremni islam. Zukorlić je zbog tih pretnji dobio i policijsko obezbeđenje. “Smetnja sam im jer sam… »
Zukorlić: ISIL mi prijeti jer predstavljam umjereni islam
Al Jazeera 09.10.2018
Poslanik u Narodnoj skupštini Srbije je zbog prijetnji oružane grupe Islamska država Irak i Levant dobio policijsko osiguranje. Poslanik u Narodnoj skupštini Srbije Muamer Zukorlić kaže da mu je oružana grupa Islamska država Irak i Levant uputila… »
Vesti dana »
Nemac turskog porekla osumnjičen da je počinio šestrostruko ubistvo u Štadeu
Sputnik pre 2 satajoš 59 povezanih
Tropska vrućina u Srbiji, u pojedinim gradovima i dalje je 30 stepeni. Subjektivni osećaj ide do čak 32.
Kurir pre 19 minutajoš 68 povezanih
Novak Đoković pobedio na Vimbldonu! Kinez mučio Srbina, a ovo mu se desilo prvi put u karijeri!
Večernje novosti pre 4 minutajoš 122 povezane
Najmanje 130 miliona Evropljana danas na udaru temperatura iznad 35 stepeni, u Slovačkoj izmeren 41 stepen
RTV pre 54 minutajoš 27 povezanih
Nova SMS prevara hara Srbijom: Hakeri prete isključenjem struje, pa kradu podatke korisnika! HITNO se oglasio EPS
Dnevnik pre 9 satijoš 31 povezana