Povezane vesti

Vučić o izvozu u Kazahstan: Pričali smo o siru, živinskom mesu, cigaretama... Molio sam predsednika Nazarbajeva i za 5.000…

Vučić o izvozu u Kazahstan: Pričali smo o siru, živinskom mesu, cigaretama... Molio sam predsednika Nazarbajeva i za 5.000…

Kurir 09.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Astani da se trenutno sa Kazahstanom radi na manjem korigovanju našeg sporazuma sa Evroazijskom unijom, kako bi omogućili bescarinski izvoz više proizvoda, što bi bilo važno, jer bi Srbija još neke… »
Vučić u Astani: Molio sam da se nađe partner za Petrohemiju

Vučić u Astani: Molio sam da se nađe partner za Petrohemiju

N1 Info 09.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da veruje da će poseta Kazahstanu doprineti uvećanju trgovinske razmene sa tom zemljom i da je s kazahstanskim zvaničnicima razgovarao o mogućnosti nalaženja strateškog partnera za "Petrohemiju" i korigovanju… »
"Moliću za korekciju sporazuma kako bismo mogli da izvozimo i fijat 500L, sir, živinsko meso i cigarete za 185 miliona ljudi"

"Moliću za korekciju sporazuma kako bismo mogli da izvozimo i fijat 500L, sir, živinsko meso i cigarete za 185 miliona ljudi"

Blic 09.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Astani da se trenutno sa Kazahstanom radi na manjem korigovanju našeg sporazuma sa Evroazijskom unijom, kako bi omogućili bescarinski izvoz više proizvoda, što bi bilo važno, jer bi Srbija još neke… »
Vučić sa premijerom sagintajevom: Veliko interesovanje za saradnju

Vučić sa premijerom sagintajevom: Veliko interesovanje za saradnju

Kurir 09.10.2018
ASTANA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas, na Poslovnom forumu Kazahstan-Srbija u Astani, kazahstanske biznismene da dođu i ulažu u Srbiju, te ukazao da postoji još mnogo prostora za saradnju u oblasti trgovine. Vučić je rekao da se… »
Molio sam Sagintajeva i Putina za srpski "fijat 500 L"

Molio sam Sagintajeva i Putina za srpski "fijat 500 L"

Nova ekonomija 09.10.2018
Aleksandar Vučić: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da je od predsednika Kazahstana i Rusije ponovo tražio dozvolu za bescarinski izvoz srpskog fijata 500 L. "Molio sam premijera Sagintajeva, molio sam predsednika Nazarbajeva, molio sam i… »

Vesti dana »