Povezane vesti
Vučić o izvozu u Kazahstan: Pričali smo o siru, živinskom mesu, cigaretama... Molio sam predsednika Nazarbajeva i za 5.000…
Kurir 09.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Astani da se trenutno sa Kazahstanom radi na manjem korigovanju našeg sporazuma sa Evroazijskom unijom, kako bi omogućili bescarinski izvoz više proizvoda, što bi bilo važno, jer bi Srbija još… »
Vučić u Astani: Molio sam da se nađe partner za Petrohemiju
N1 Info 09.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da veruje da će poseta Kazahstanu doprineti uvećanju trgovinske razmene sa tom zemljom i da je s kazahstanskim zvaničnicima razgovarao o mogućnosti nalaženja strateškog partnera za "Petrohemiju" i… »
"Moliću za korekciju sporazuma kako bismo mogli da izvozimo i fijat 500L, sir, živinsko meso i cigarete za 185 miliona ljudi"
Blic 09.10.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Astani da se trenutno sa Kazahstanom radi na manjem korigovanju našeg sporazuma sa Evroazijskom unijom, kako bi omogućili bescarinski izvoz više proizvoda, što bi bilo važno, jer bi Srbija još… »
Vučić sa premijerom sagintajevom: Veliko interesovanje za saradnju
Kurir 09.10.2018
ASTANA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas, na Poslovnom forumu Kazahstan-Srbija u Astani, kazahstanske biznismene da dođu i ulažu u Srbiju, te ukazao da postoji još mnogo prostora za saradnju u oblasti trgovine. Vučić je rekao da… »
Molio sam Sagintajeva i Putina za srpski "fijat 500 L"
Nova ekonomija 09.10.2018
Aleksandar Vučić: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da je od predsednika Kazahstana i Rusije ponovo tražio dozvolu za bescarinski izvoz srpskog fijata 500 L. "Molio sam premijera Sagintajeva, molio sam predsednika Nazarbajeva, molio sam i… »
Vesti dana »
Od Kruševca do Vrnjačke Banje za 15 minuta, Srbija se podigla iz pepela poput feniksa
RTV pre 8 minutajoš 19 povezanih
Student Seratlić uoči današnjeg protesta na Trgu Slavija: Ovo je borba celog naroda
Danas pre 4 satijoš 13 povezanih
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 4 satijoš 1 povezana