Povezane vesti
Uznemirujuća poruka Matića: Srbija je spremna da te ponovo izda, moj Nemanja! (foto)
Telegraf 09.10.2018
Šta je ovime vezista Junajteda hteo da poruči? Nemanja Matić se oglasio na svom profilu na Instagramu, gde je objavio zabrinjavajuću poruku za sve navijače u Srbiji. Naime, vezista Junajteda, koji po rečima Mladena Krstajića sa konferencije za novinare… »
„Izdaće me Srbija“: Objava Nemanje Matića koja je zbunila javnost
Sputnik 09.10.2018
Nemanja Matić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i šokirao javnost porukom koju je ostavio. Matić je objavio citat za koji se i dalje ne zna odakle je preuzet, kao ni šta je razlog, a u kom se navodi da će ga „Srbija ponovo izdati“. „Da, Nemanja… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane