Povezane vesti
Svaka treća devojka u Srbiji doživljava neželjeno dodirivanje
Radio 021 09.10.2018
Neželjeno priljubljivanje, dodirivanje i unošenje u lice ili samododirivanje muškaraca po intimnim delovima tela, kao najeksplicitnije oblike seksualnog uznemiravanja, doživela je svaka treća devojka u Srbiji. Najčešći oblici seksualnog uznemiravanja… »
"Lutko, cico, zlato": Svaka druga devojka u Srbiji seksualno uznemiravana, a treća neželjeno dodirivana
Blic 09.10.2018
Svaka treća devojka u Srbiji doživljava neželjeno dodirivanje, a gotovo 80 odsto mladih doživelo je neki oblik seksualnog uznemiravanja, pokazuju rezultati istraživanja "Mladi i iskustvo seksualnog uznemiravanja" koje je sproveo Autonomni ženski centar… »
Svaka treća devojka žrtva seksualnog uznemiravanja
Danas 09.10.2018
Svaka treća devojka u Srbiji doživela je neki oblik seksualnog uznemiravanja, poput neželjenog priljubljivanja, dodirivanja ili unošenja u lice, pa sve do najeksplicitnijih oblika seksualnog uznemiravanja, saopštila je nevladina organizacija Autonomni… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 42 minutajoš 63 povezane

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 8 satijoš 20 povezanih

Turska ponizila Grčku za finale Evrobasketa – Neočekivani heroj blistao i pisao istoriju, Janisa će ovo još dugo boleti
Nova pre 18 minutajoš 36 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Generalna skupština UN podržava uspostavljanje nezavisne države Palestine
N1 Info pre 3 satajoš 21 povezana