Povezane vesti
Miki Đuričić otkrio intimne detalje: "Nadežda i ja smo imali seks napolju, pijana mi je slala poruke" (video)
Blic 09.10.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić otpočeli su vezu u "Zadruzi 1", ali su vrlo brzo raskinuli. Otkako je Đuričić postao ravnopravan učesnik "Zadruge 2" tenzije između Nadežde i njega se ne smiruju. Đuričić je otkrio da je nadežda bila i sa… »
Miki se ipak video sa Nadeždom napolju: Desio se seks, slala mi je poruke pijana, a onda sam dao broj drugovima! (video)
Kurir 09.10.2018
Miki Đuričić se posvađao sa bivšom devojkom Nadeždom Biljić, za koju je rekao da je bila sa njegovim prijateljem i da nikada nisu imali veliku ljubav. On je objasnio da se ipak video sa Biljićevom napolju. "Desio se seks kada smo se videli, a… »
Vesti dana »

Tramp zaustavlja udvostručavanje carina na kanadske metale nakon što je Ontario obustavio poskupljenje struje
Biznis.rs pre 54 minutajoš 27 povezanih

"Dobro smo vas našli, trčite: U Urgentni!" Ispovest dr Ristića koji je pokušao da spase Zorana Đinđića: "Jetra mu je bila isečena na desetine komada"
Blic pre 12 minutajoš 24 povezane

MIr u Ukrajini sve bliži posle predloga o jednomesečnom prekidu vatre
Novi magazin pre 6 minutajoš 16 povezanih

Novi napad na republiku srpsku! Tužilaštvo BiH izdalo naredbu za privođenje Dodika! Traže i Stevandića i Viškovića! Skandaloznim potezima prizivaju rat!
Kurir pre 36 minutajoš 15 povezanih

Opozicija desnog centra pobedila na izborima na Grenlandu: Neće da budu ni Danci, ni Amerikanci
N1 Info pre 18 minutajoš 14 povezanih