Povezane vesti
Miki Đuričić otkrio intimne detalje: "Nadežda i ja smo imali seks napolju, pijana mi je slala poruke" (video)
Blic 09.10.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić otpočeli su vezu u "Zadruzi 1", ali su vrlo brzo raskinuli. Otkako je Đuričić postao ravnopravan učesnik "Zadruge 2" tenzije između Nadežde i njega se ne smiruju. Đuričić je otkrio da je nadežda bila i sa… »
Miki se ipak video sa Nadeždom napolju: Desio se seks, slala mi je poruke pijana, a onda sam dao broj drugovima! (video)
Kurir 09.10.2018
Miki Đuričić se posvađao sa bivšom devojkom Nadeždom Biljić, za koju je rekao da je bila sa njegovim prijateljem i da nikada nisu imali veliku ljubav. On je objasnio da se ipak video sa Biljićevom napolju. "Desio se seks kada smo se videli, a… »
Vesti dana »

Topić: Ostaje žal što nisam uspela da dođem do medalje na SP u Kini
Politika pre 1 satjoš 17 povezanih

Šta se to sinoć desilo u Odžacima i kako su „kralj obrva“ Branko Babić i tabloidi verni režimu pucnjavu iskoristili za huškanje na sukobe
Nova pre 59 minutajoš 12 povezanih

Troje poginulo u ruskom napadu dronovima na Kijev uoči pregovora o prekidu vatre
Nova pre 47 minutajoš 12 povezanih

U izraelskim udarima ubijeno 19 Palestinaca u Gazi, uključujući političkog lidera Hamasa
Nova pre 53 minutajoš 10 povezanih

Čekaju nas olujni udari vetra, kiša i pljuskovi: Rhmz najavljuje pogoršanje vremena do kraja meseca
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih