Повезане вести
Мики Ђуричић открио интимне детаље: "Надежда и ја смо имали секс напољу, пијана ми је слала поруке" (видео)
Блиц 09.10.2018
Мики Ђуричић и Надежда Биљић отпочели су везу у "Задрузи 1", али су врло брзо раскинули. Откако је Ђуричић постао равноправан учесник "Задруге 2" тензије између Надежде и њега се не смирују. Ђуричић је открио да је надежда била… »
Мики се ипак видео са Надеждом напољу: Десио се секс, слала ми је поруке пијана, а онда сам дао број друговима! (видео)
Курир 09.10.2018
Мики Ђуричић се посвађао са бившом девојком Надеждом Биљић, за коју је рекао да је била са његовим пријатељем и да никада нису имали велику љубав. Он је објаснио да се ипак видео са Биљићевом напољу. "Десио се секс када смо… »
Вести дана »
Временска прогноза за понедељак, 15. децембар: Данас јутро магловито, током дана сунчано
Бета пре 1 сатјош 25 повезаних
Србија у врху Европе по смртности од рака, али је стадион важнији од новог Института за онкологију од кога имамо само - локацију
Н1 Инфо пре 2 сатајош 1 повезана
МУП: Од данас међународна акција појачане контроле саобраћаја - тестирања на дрогу и алкохол
Н1 Инфо пре 47 минутајош 24 повезане
Роб Рајнер због ње променио крај филма "Кад је Хари срео Сали": Љубавна прича пара који је трагично страдао тера сузе на очи
Курир пре 2 минутајош 49 повезаних
Украјина и Русија тврде да су обориле по 130 дронова током ноћи
Нови магазин пре 52 минутајош 26 повезаних