Povezane vesti
Miki Đuričić otkrio intimne detalje: "Nadežda i ja smo imali seks napolju, pijana mi je slala poruke" (video)
Blic 09.10.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić otpočeli su vezu u "Zadruzi 1", ali su vrlo brzo raskinuli. Otkako je Đuričić postao ravnopravan učesnik "Zadruge 2" tenzije između Nadežde i njega se ne smiruju. Đuričić je otkrio da je nadežda bila i sa njegovim dobrim… »
Miki se ipak video sa Nadeždom napolju: Desio se seks, slala mi je poruke pijana, a onda sam dao broj drugovima! (video)
Kurir 09.10.2018
Miki Đuričić se posvađao sa bivšom devojkom Nadeždom Biljić, za koju je rekao da je bila sa njegovim prijateljem i da nikada nisu imali veliku ljubav. On je objasnio da se ipak video sa Biljićevom napolju. "Desio se seks kada smo se videli, a posle toga… »
Vesti dana »

BLOG: "Bio si lekar, sada si pacijent sistema" - šetnja do kuće premijera Macuta, protesti i u Temerinu i Novom Pazaru
N1 Info pre 9 minutajoš 21 povezana

"Uhapšen je u 8, a saslušan tek u ponoć": Oglasio se branilac Tomislava Momirovića
Blic pre 44 minutajoš 51 povezana

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 23 povezane

Zastoj na više graničnih prelaza: Najduže se čeka na Gradini i Batrovcima
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih