Povezane vesti
Sin mu je poginuo u rafineriji, otac kroz suze priča: Uskoro je trebalo da se ženi, gradio je kuću, ali...
Kurir 10.10.2018
"Moj sin Ljubo Patković je već deset godina radio u rafineriji i bio je operater na postrojenju četiri, njegova smrt je za nas pod velom tajni i ništa nam ne govore", rekao je Ljubin otac Jovan koga je posetilo i rukovodstvo opštine Derventa sa… »
"Čim telo sina spustim u grob, saznaću istinu": Potresna ispovest oca mladića stradalog u stravičnoj eksploziji u Brodu (foto)…
Blic 10.10.2018
Moj sin Ljubo Patković je već deset godina radio u rafineriji i bio je operater na postrojenju četiri, njegova smrt je za nas pod velom tajni i ništa nam ne govore. Rekao je za Srpskainfo, Ljubin otac Jovan kojeg je, dok smo bili sa njim, posetilo i… »
Potresna ispovest otac mladića poginulog u eksploziji u brodu kroz suze priča: Uskoro je trebalo da se ženi, gradio je kuću…
Večernje novosti 10.10.2018
Moj sin je već deset godina radio u rafineriji i bio je operater na postrojenju četiri, njegova smrt je za nas pod velom tajni i ništa nam ne govore - rekao je Ljubin otac Jovan. Moj sin Ljubo Patković je već deset godina radio u rafineriji i bio je… »
Vesti dana »
Pogledajte žestok odgovor irana! Objavljen snimak lansiranja projektila ka bazama SAD (video)
Večernje novosti pre 21 minutajoš 40 povezanih
Vlada Srbije opet produžila ograničenje akciza na gorivo, sada do 14. juna
Nova ekonomija pre 2 satajoš 20 povezanih
Zbog požara izazvanog napadom drona više od 600 ljudi evakuisano u Lenjingradskoj oblasti
Politika pre 11 minutajoš 22 povezane
Srbija glatko izgubila u Kini: Odbojkašice pale pred 17.000 navijača u Nanđingu
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih