Povezane vesti
Sin mu je poginuo u rafineriji, otac kroz suze priča: Uskoro je trebalo da se ženi, gradio je kuću, ali...
Kurir 10.10.2018
"Moj sin Ljubo Patković je već deset godina radio u rafineriji i bio je operater na postrojenju četiri, njegova smrt je za nas pod velom tajni i ništa nam ne govore", rekao je Ljubin otac Jovan koga je posetilo i rukovodstvo opštine Derventa sa… »
"Čim telo sina spustim u grob, saznaću istinu": Potresna ispovest oca mladića stradalog u stravičnoj eksploziji u Brodu…
Blic 10.10.2018
Moj sin Ljubo Patković je već deset godina radio u rafineriji i bio je operater na postrojenju četiri, njegova smrt je za nas pod velom tajni i ništa nam ne govore. Rekao je za Srpskainfo, Ljubin otac Jovan kojeg je, dok smo bili sa njim, posetilo i… »
Potresna ispovest otac mladića poginulog u eksploziji u brodu kroz suze priča: Uskoro je trebalo da se ženi, gradio je…
Večernje novosti 10.10.2018
Moj sin je već deset godina radio u rafineriji i bio je operater na postrojenju četiri, njegova smrt je za nas pod velom tajni i ništa nam ne govore - rekao je Ljubin otac Jovan. Moj sin Ljubo Patković je već deset godina radio u rafineriji i bio je… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana