Povezane vesti

Uhapšena međunarodna kriminalna grupa: Rentirali automobile u Italiji, pa ih u Srbiji rastavljali u delove i preprodavali (foto) (video)

Telegraf sreda, 10. oktobar 2018.
Prilikom pretresa porodične kuće, garaže i radionice osumnjičenih, policija je pronašla 12 vozila, 68 motora i veći broj auto delova
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe... »

Uhapšeni Titeljani i Novosađanin zbog sumnje da su iznajmljene automobile iz Italije prodavali u Srbiji

Radio 021 sreda, 10. oktobar 2018.
Policija je uhapsila sedam osoba iz Novog Sada, Titela, Ljubovije i Mladenovca jer se sumnja da su kola iznajmljivali u Italiji, a zatim ih dovozili u Srbiju i prodavali ih li ih rastavljali na delove, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni su Ž.M. (69), M.J.(58) i S.S. 65) iz Titela, R.R. (46) iz Ljubovije i Z.N.(51) iz Novog Sada jer su na svoja imena iznajmljivali automobile. Policija je uhapsila i M.R. (58) i I.R. (38) iz Mladenovca koji su otkupljivali... »

Pritvor od tri meseca za školske dilere: Postojala opasnost od bekstva i uticaja na svedoke

Kurir sreda, 10. oktobar 2018.
Specijalni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca prema petoro osumnjičenih za prodaju marihuane uglavnom gimanazijlcima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je sudija Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili... »

Pritvor do tri meseca za dilovanje droge učenicima beogradske gimnazije

Blic sreda, 10. oktobar 2018.
Specijalni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca prema petoro osumnjičenih za prodaju marihuane uglavnom gimanazijlcima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je sudija Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili... »

Pritvor do tri meseca za prodaju droge učenicima

Politika sreda, 10. oktobar 2018.
Specijalni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca za petoro osumnjičenih za prodaju marihuane uglavnom gimnazijlcima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična dela... »

Pritvor do tri meseca zbog dilovanja droge učenicima

RTS sreda, 10. oktobar 2018.
RTS: Pritvor do tri meseca zbog dilovanja droge učenicima
Specijalni sud u Beogradu odredio je pritvor do tri meseca za pet osoba koje su osumnjičene za prodaju marihuane uglavnom učenicima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična dela "udruživanje radi vršenja krivičnih dela" i preprodaje droge.
Portparolka suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor osumnjičenima. Na to rešenje oni imaju pravo da izjave žalbu u roku od tri dana. Zbog opasnosti... »

Pritvor do tri meseca za dilovanje droge učenicima

RTV sreda, 10. oktobar 2018.
RTV: Pritvor do tri meseca za dilovanje droge učenicima
BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do tri meseca prema petoro osumnjičenih za prodaju marihuane uglavnom gimanazijlcima Osme beogradske gimnazije. Prethodno je sudija Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo istragu protiv svih petoro osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili krivična dela “udruživanje radi vršenja krivičnih dela” i preprodaje droge.
Portparol suda Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija prethodni postupak doneo rešenje kojim je odredio pritvor prema osumnjičenima. Na to rešenje oni imaju pravo da izjave žalbu u roku od tri dana. Zbog opasnosti... »

Uhapšeni jer su iznajmljivali kola u Italiji i prodavali ih u Srbiji

Novi magazin sreda, 10. oktobar 2018.
Policija je uhapsila sedam osoba iz Novog Sada, Titela, Ljubovije i Mladenovca jer se sumnja da su kola iznajmljivali u Italiji, a zatim ih dovozili u Srbiju i prodavali ih li ih rastavljali na delove, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni su Ž.M. (69), M.J.(58) i S.S. 65) iz Titela, R.R. (46) iz Ljubovije i Z.N.(51) iz Novog Sada jer su na svoja imena iznajmljivali automobile. Policija je uhapsila M.R. (58) i I.R. (38) iz Mladenovca koji su otkupljivali... »

Iznajmljivali vozila u Italiji pa ih prodavali u Srbiji (FOTO)

Politika sreda, 10. oktobar 2018.
Na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapšeno sedam osoba
MUP je saopštio danas da je uhapšeno sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove. Pripadnici Službe za borbu... »

Rentirali vozila u Italiji, a prodavali u Srbiji – sedmoro uhapšenih

RTS sreda, 10. oktobar 2018.
RTS: Rentirali vozila u Italiji, a prodavali u Srbiji – sedmoro uhapšenih
Na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapšeno sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i utaja, saopštio je MUP.
Uhapšeni su: M. R. (1960) i I. R. (1980) iz Mladenovca, Ž. M. (1949), M. J. (1960) i S. S. (1953) iz Titela, R. R. (1972) iz Ljubovije i Z. N. (1967) iz Novog Sada, dok su organizator i još jedan pripadnik ove grupe krivično... »

Krali vozila po Italiji pa ih prodavali u Srbiji FOTO

B92 sreda, 10. oktobar 2018.
B92: Krali vozila po Italiji pa ih prodavali u Srbiji FOTO
Uhašeno sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove.
Kako je saopštio MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, posle višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada,... »

Trojica Titelčana i Novosađanin deo auto mafije koja je operisala u Italiji

RTV sreda, 10. oktobar 2018.
RTV: Trojica Titelčana i Novosađanin deo auto mafije koja je operisala u Italiji
TITEL - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, nakon višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i utaja.
Uhapšeni su: M.R. (1960) i I.R.(1980) iz Mladenovca, Ž.M. (1949), M.J.(1960) i S.S. (1953) iz Titela, R.R. (1972) iz Ljubovije i Z.N.(1967) iz Novog Sada, dok su organizator i još jedan pripadnik ove grupe krivično procesuirani... »

Velika akcija policije: Uhapšeno sedam osoba, rentirali vozila u Italiji, pa ih prodavali u Srbiji (foto)

Večernje novosti sreda, 10. oktobar 2018.
MUP je saopštio u sredu da je uhapšeno sedam osoba, koji su osumnjičeni da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove
MUP je saopštio u sredu da je uhapšeno sedam osoba, koji su osumnjičeni da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove. Pripadnici... »

Automobile rentirali u Italiji, pa prodavali u Srbiji!

Mondo sreda, 10. oktobar 2018.
MUP je saopštio danas da je uhapšeno sedam osoba, koji su osumnjičeni da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, posle višemesečnog rada na teritoriji Novog... »

Uhapšeno sedam osoba, prodavali kola iznajmljena u Italiji

N1 Info sreda, 10. oktobar 2018.
Policija je uhapsila sedam osoba iz Novog Sada, Titela, Ljubovije i Mladenovca jer se sumnja da su kola iznajmljivali u Italiji, a zatim ih dovozili u Srbiju i prodavali ih li ih rastavljali na delove, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Uhapšeni su Ž.M. (69), M.J.(58) i S.S. 65) iz Titela, R.R. (46) iz Ljubovije i Z.N.(51) iz Novog Sada jer su na svoja imena iznajmljivali automobile. Policija je uhapsila i M.R. (58) i I.R. (38) iz Mladenovca koji su otkupljivali... »

Uhapšeno sedmoro, rentirali vozila u Italiji, prodavali u Srbiji

Dnevnik sreda, 10. oktobar 2018.
BEOGRAD: MUP je saopštio danas da je uhapšeno sedam osoba, koji su osumnjičeni da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe u Italiji rentirali vozila i prodavali ih u Srbiji ili rastavljali u delove.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, posle višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i... »

Pala kriminalna grupa, uhapšeno sedmoro: Iznajmljivali vozila u Italiji, pa ih rasturali u delove i prodavali u Srbiji!

Kurir sreda, 10. oktobar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, nakon višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi... »

Uhapšena međunarodna organizovana kriminalna grupa

Vesti online sreda, 10. oktobar 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal u Beogradu, nakon višemesečnog rada na teritoriji Novog Sada, Šapca, Ljubovije i Mladenovca uhapsili su sedam osoba osumnjičenih da su kao članovi međunarodne organizovane kriminalne grupe izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i utaja.
Uhapšeni su: M.R. (1960) i I.R.(1980) iz Mladenovca, Ž.M. (1949), M.J.(1960) i S.S. (1953) iz Titela, R.R. (1972) iz Ljubovije i Z.N.(1967) iz Novog Sada, dok su organizator i još jedan pripadnik ove grupe krivično procesuirani... »

Juve na konopcima: Dama nikad nije stigla 0:2

Mozzart sport  pre 5 sati  još 19 povezanih

U požaru u Daki 70 mrtvih, 50 povređenih

Politika  pre 5 sati  još 18 povezanih

Dačić odgovorio Skotu: Na kojoj ste vi strani istorije?

B92  pre 4 sata  još 11 povezanih

PPF grupa završila kupovinu Telenor banke

Beta  pre 7 sati  još 11 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.