Povezane vesti
Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"
Večernje novosti 10.10.2018
Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i još jedna osoba lakše su povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić. Emica Dačić sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića i još jedna osoba… »
Dačićeva sestra imala udes na majčin rođendan: Dačić: Supruga me je zvala i plakala, presekao sam se. Mami nisam smeo da…
Blic 10.10.2018
Emica Dačić, sestra ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali. Do udesa je došlo kada je na "škodu" u kojoj je bila sestra ministra spoljnih poslova iznenada naleteo "jugo". Vozač… »
Ivica Dačić za Kurir: Supruga me pozvala u suzama i rekla za nesreću moje sestre, Presekao sam se!
Kurir 10.10.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić za Kurir kaže da ga je supruga kroz suze obavestila o udesu njegove sestre Emice, tako da se veoma uplašio. "Presekao sam se kad sam čuo, jer me je supruga pozvala kroz suze. Hvala Bogu, sve je u redu. Danas mi… »
Vesti dana »
Jeziv dosije napadača iz Jagodine: Otkriveno ko je pucao u kafani: Osuđivan za više krivičnih dela, večeras ubio gazdu lokala i dvoje ljudi ranio
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih
Pravoslavni vernici slave Božić: Ponoćna liturgija u Hramu Svetog Save (foto/video)
Blic pre 54 minutajoš 7 povezanih
Donald Tramp zvanično predsednik SAD! Sertifikat Kongresa potpisala Kamala Haris
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 6 minutajoš 2 povezane